Bruk av åndedrettsvern i trange rom

Det er viktig med riktig bruk av åndedrettsvern når man skal utføre arbeid i trange rom. Oksygentilførselen må være jevn og ren og sikkerhetsutstyret skal være moderne og av høy kvalitet når man arbeider under vanskelige omstendigheter som dette. Det er viktig å beskytte inngangspartiene til vårt åndedrettssystem, munn og nese. Det er ingen enkel sak, siden det er ganske store forskjeller mellom oss. Dette er en utfordring for maskeprodusentene. Du bør prøve ulike masker helt til du finner den som passer deg best. Det finnes ulike testmetoder for å kontrollere at en maske passer brukeren. Kompetansebedriften AS er en totalleverandør av sikkerhetsutstyr og utdanning innen sikkerhet for norsk industri.

Kurs med praktiske øvelser
Det er ikke bare nok at man alltid har det riktig utstyret, men den som skal utføre arbeid i trange rom må også lære bruk av åndedrettsvern på den riktige måten. Dette er svært viktig og vi i Kompetansebedriften har en rekke kurs der våre kursledere bidrar til, på en enkel og lettfattelig måte. Det å styrke kompetansen og sikkerhet rundt hos de norske bedriftene og virksomhetene, er noe vi legger sterkt fokus på.

Alle våre kurs innen åndedrettsvern i trange rom rettes mot dine primære arbeidsoppgaver. På den måten får du mest mulig reell erfaring slik at du står bedre rustet i hverdagen, når det virkelig gjelder. Samtidig er det viktig for oss å vite at du mestrer dine arbeidsoppgaver samtidig som du håndterer åndedrettsvern i trange rom på en trygg og profesjonell måte. Du vil som kursdeltaker møte instruktører og kursledere med inspirerende og lang erfaring. Du vil føle deg trygg og godt rustet til å gå inn i arbeidsoppgavene etter endt kurs hos oss. Vi lar aldri våre kursdeltakere forlate et kurs før de er 100% sikker på at det mestrer de krevende arbeidsoppgavene.

Bruk av ånderettsvern gjelder ikke kun når man skal gjøre arbeid i trange rom, men også når man jobber med varme arbeidsoppgaver. Dersom du ønsker færre ulykker, større kompetanse på sikkerhet og tryggere ansatte i bedriften, kan vi anbefale et sikkerhetskurs hos oss. Her er det ingen grunn for å nøle med å melde deg selv og resten av teamet.

Har du spørsmål om bruk av åndedrettsvern under arbeid i trange rom, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Vi svarer på alle spørsmål og stiller kanskje også noen tilbake slik at vi kan hjelpe deg på best mulig måte. Du kan nå oss på Telefon: 22 66 01 33, chatten her på siden eller sende oss en E-post: post@kompetanse-bedriften.no.
Vi vil besvare deg så fort vi har anledning.

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.