Vil du bli kranfører? Vi får deg dit!

Kompetansebedriften AS er en av få, og den første i Norge som ble sertifisert i alle kranklasser, truckklasser og maskinklasser, underlagt sertifisert sikkerhetsopplæring.
Vi holder kurs i alle kranførerklassene, og hjelper deg på veien til å bli kranfører! 

Våre kranførerkurs

Alle våre kranførerkurs inkluderer teori og praksis, og leder til et kranførerbevis i følgende klasser: 

Våre kranførerkurs tilbys med alle moduler, teori og praksis eller som fadderløsning. Vi holder kranførerkurs i Oslo, Sandefjord, Bergen og i Moss. Vi holder kranførerkurs i klasserom som nettundervisning med videokonferanse, og har e-læring på noen moduler om ønskelig. Vi holder kranførerkurs på Norsk, Engelsk og Polsk eller med tolk til andre språk ved behov. 

Vi har flere forskjellige kranførerkurs hver eneste måned

Det er et stort behov for flere kranførere i Norge, bla G1 mobilkran, G2 tårnkran, G4 traverskran og G8 lastebilkranfører. Hos oss får du fullstendig kurs med all teori og praksis som leder fram til kranførerbevis! Med nye moderne teori-lokaler på Rødtvet, og egen byggeplass på Rommen i Oslo tar vi godt vare på deg som kursdeltaker på alle våre kranførerkurs.

 Se vår kalender for kranførerkurs påmelding her. 

Husk at det er begrenset med plasser på disse kursene, så vær tidlig ute med din påmelding.

Ønsker du å ta kranførerkurset på nett?

Ved kranførerkurs som nettundervisning tar du teorien som videokonferanse og møter opp til praksisdel av kurset på en av våre avdelinger når vi har praksisdel der. Alternativt kan vi komme ut til din bedrift og holde praksis kranførerkurs hos deg. 

Kranfører nettundervisning 

Vi tilbyr også praksis moduler på kran til deltakere som ikke får dette hos andre leverandør som ikke tilbyr dette innen rimelig tid eller ønsker å bytte opplæringsvirksomhet. Har du tatt all nødvendig teori og praksis, men mangler oppkjøring? Da kan vi også bistå med dette i alle kranførerklasser.

Spørsmål om kranførerkurs?

Send oss e-post til kurs@kompetansebedriften.no eller ring oss på 22 66 01 33.

Påmelding kan gjøres her: Kranførerkurs 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten. Du samtykker ved å bruke nettstedet videre.