Arbeidsvarsling kurs 3 – Manuell trafikkdirigering.

Alle som skal utføre arbeide på riks- og fylkesvei, må ha opplæring i arbeidsvarsling.

Manuell trafikkdirigering for bedrifter. Alle som skal foreta manuell dirigering av trafikk skal ha gjennomgått kurs i dette, i tillegg til kurs type 1 eller type 2.

Klasseromskurs

Ønsker dere et bedriftsinternt kurs?

Hva ønsker vi å oppnå med vårt Arbeidsvarsling kurs 3 – Manuell trafikkdirigering?

Våre kursholdere i Arbeidsvarslingskurs 3 – manuell trafikkdirigeringhar både lang og bred erfaring fra området og formidler kunnskap på en enkel og lettforståelig måte. Samtidig har vi tilstrekkelig kompetanse på de fleste arbeidsområder hvor Arbeidsvarslingskurs 3 – manuell trafikkdirigering nødvendig. På den måten vil alle våre kurs skreddersys mot dine relevante arbeidsoppgaver. For oss er det viktig at du mestrer ditt eget arbeid samtidig som sikkerheten er på topp, derfor ønsker vi at alle våre arbeidsvarsling kursdeltakere skal gå ut i fra våre arbeidsvarslingskurs ved å føle seg godt sikret til å utføre sine arbeidsoppgaver.

Formål med arbeidsvarslings kurs 3 – Manuell trafikkdirigering

Er å gi deltakerne grunnleggende kunnskap og forståelse for egen og andres sikkerhet ved arbeid på eller ved veg, og de hensyn som skal tas. De skal videre ha kunnskap om de formelle prosedyrer som skal følges før arbeidet igangsettes og under arbeidets gang. Dette er for å øke sikkerheten og for å gi deg en tryggere arbeidshverdag

Kursinnhold Arbeidsvarsling kurs 3 – Manuell trafikkdirigering:
• Personlig sikkerhet
• Personlig verneutstyr
• Tegngivning og adferd
• Bremselengder
• Reaksjonstider
• Generelt om trafikkavvikling
• Praktisk øvelse

Hvem passer Arbeidsvarsling kurs 3 manuell trafikkdirigering for?

Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 3 – for manuell trafikkdirigering. Ansvarshavende er den som skal planlegge arbeidet og ha ansvar for søknader til kommunen og Statens Vegvesen. Kurset gir stedsansvarsrett.

Med arbeid på veg, menes her alt arbeid som medfører opphold på veg, inklusive inspeksjon, kontroll, befaring, etc.

Vi kan også holde bedriftsinterne kurs?

Vi holder gjerne også bedriftsinterne Arbeidsvarsling kurs 3 – manuell trafikkdirigering på din bedrift.

Kurs hos kompetansebedriften 

Kompetansebedriften utfører Arbeidsvarslings kurs 3 – manuell trafikkdirigering over hele landet, og kan holde aarbeidsvarslings kurs 3 – manuell trafikkdirigering på Norsk, Engelsk, via tolk. Kursene kan holdes som klasseromskurs eller nettundervisning.

I Oslo, Ski, Sandefjord og Trondheim holder vi interessante og lærerike Arbeidsvarslingskurs presentert på en pedagogisk og lett forståelig måte.

Kompetansebedriften setter kunden i fokus og tilpasser selvfølgelig opplæringen etter ønsket behov. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker du mer informasjon om dette kurset.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten. Du samtykker ved å bruke nettstedet videre.