KompetanseBedriften logo

Brannvernkurs

Dersom du arbeider på en arbeidsplass hvor man er utsatt for brannfare, er det viktig å ha nok kompetanse til å kunne holde hodet kaldt, og ta de rette avgjørelsene. Samtidig er det viktig å forstå selve situasjonen.  Et brannvernkurs hjelper deg med å øke forståelsen til å forebygge eventuelle situasjoner hvor brann kan oppstå. På den måten gjøre arbeidsplassen tryggere.

Klasseromskurs

Ønsker dere et bedriftsinternt kurs?

Hvem passer brannvernkurs for?

Vi i Kompetansebedriften tilbyr brannvernkurs for deg som er ansatt i særskilte brannobjekter. Etter krav fra myndighetene skal alle ansatte ha opplæring i forebyggende brannslukking og generell kunnskap om brannvern. Dette er et krav vi i Kompetansebedriften setter pris på. Hvem tenker på at det skal oppstå brann før den faktisk oppstår? Og hvor mange ganger har man opplevd en brann? Svaret på begge spørsmålene er svært få mennesker gjør det. Hos oss blir du en av få som faktisk tenker på å forebygge situasjoner hvor brann kan oppstå. Og på den måten senke sannsynligheten for at brann forekommer på arbeidsplassen.

Av erfaring passer vårt brannvernkurs for deg som jobber i barnehage, skole, sykehus, behandlingsinstitusjon, butikk etc.

Vi stiller ingen krav til søker. Det er for oss viktigere at de som ønsker får nok kompetanse til å gjøre arbeidsplassen til et trygt sted.

Vi i Kompetansebedriften utfører brannvernkurs over hele landet, og kan holde brannvernkurs på norsk, engelsk eller via tolk. Vi har et stort nettverk av tolker og kan betjene de fleste språk. Vårt læremateriell får du på engelsk, polsk og norsk. Vi holder vi interessante og lærerike brannvernkurs presentert på en pedagogisk og lett forståelig måte. Våre kursholdere og instruktører har lang erfaring fra arbeidsplasser hvor truck er et viktig redskap. Kompetansebedriften setter kunden i fokus og tilpasser selvfølgelig opplæringen etter ditt behov.

Kompetansebedriften sørger for at vårt brannvernkurs er oppdatert på nye lover og forskrifter kontinuerlig! Kompetansebedriften er en sertifisert opplæringsbedrift.

Dersom du har spørsmål eller ønsker mer informasjon før du melder deg på er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon eller E-post.

Vi har lang erfaring og kunnskap til å besvare ethvert spørsmål og setter pris på alle som ønsker å øke sin kompetanse innenfor sikkerhet og brannvern.

Vi har ca 2000 kursdeltakere hvert eneste år. Vi får svært mange gode tilbakemeldinger fra våre deltakere med brannvernkurs de kommer til å sikre seg selv og sine omgivelser med resten av sin karriere. Vi er derfor svært stolte av å kunne garantere deg lærerike og interessante brannvernkurs.

Innhold i vårt brannvernkurs:

– Brannteori

– Innføring i slukkemidler

– Brannvernarbeid

– Lover og forskrifter

– Brannverntiltak

– Holdninger og motivasjon til en sikker arbeidsplass

Brannulykker kan og skal forebygges. Våre analyser viser at mange av brannulykkene kunne vært unngått, og at mange virksomheter ikke forebygger godt nok. Ofte er det enkle grep som skal til for å unngå at folk risikere livet unødvendig på jobb. Gjennomgående funn når Arbeidstilsynet går bak dødsulykkene på arbeidsplasser, er at det ikke var satt inn gode nok tiltak for å ivareta sikkerheten. Ofte er det ikke gjort risikovurderinger, eller risikovurderingene er ikke gode nok. Vi i Kompetansebedriften hjelper deg med å se sikkerhetstiltakene på refleks og intuisjon.

Vi tilbyr også eget kurs for Slokkeøvelse les mer her

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten. Du samtykker ved å bruke nettstedet videre.