Slokkeøvelse kurs

I mange situasjoner hvor brann oppstår på arbeidsplassen er det ofte svært lite kunnskap om hvordan man skal håndtere dette. Vårt kurs i slokkeøvelse og brannvern gir opplæring i hva du skal gjøre om brann skulle oppstå på arbeidsplassen. 

Klasseromskurs

Ønsker dere et bedriftsinternt kurs?

Hvem passer kurs i slokkeøvelse for?

Slokkeøvelse er påkrevd fra myndighetene for yrkesgrupper innen barnehage, skole, sykehus, behandlingsinstitusjon, butikk etc. Hos oss stilles det ingen krav til søker. Vi betrakter viktigheten av en sikker arbeidsplass, dette har kun med sunne og friske holdninger å gjøre. Vi utfører kurs i slokkeøvelser over hele landet, og kan også komme til din bedrift. Vi kan holde slokkeøvelser på Norsk, Engelsk, Polsk eller via tolk.

Ikke vær redd for å ta kontakt dersom du har spørsmål som gjelder slokkeøvelse. Vi har lang erfaring og ser frem til å besvare dine spørsmål!

Innhold kurs i slokkeøvelse:

  • Lover, regler og sikkerhet
  • Brannteori- og risiko
  • Praktiske slokkeøvelser og demonstrasjoner

Hvordan kan jeg betale for kurset?

Betal med Vipps, faktura, kort, kreditt eller debetkort.

Kompetansebedriften setter kunden i fokus og tilpasser selvfølgelig opplæringen etter ønsket behov. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker mer informasjon om dette kurset.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten. Du samtykker ved å bruke nettstedet videre.