KompetanseBedriften logo

Hjerte- og lungeredning (HLR)

Kompetansebedriften AS er en totalleverandør av sikkerhetsprodukter og opplæring til industrien. Filosofien vår er enkel: Nøkkelen til en sikker og effektiv arbeidsdag går gjennom kunnskap og riktig utstyr. På kurssenteret vårt i Oslo holder vi interessante og lærerike kurs, som blant annet inngår i hjerteredning og lungeredning. Kursene våres blir presentert på en pedagogisk og lett forståelig måte.

Klasseromskurs

Ønsker dere et bedriftsinternt kurs?

Kurset gir en innføring i livreddende førstehjelp med fokus på hjerte- og lungeredning og bruk av hjertestarter. Førstehjelp er den første hjelpen alle bør kunne gi ved akutt sykdom eller ulykke med personskader. Hjerte- og lungeredningskurset er et aktivt kurs som tar sikte på å gi deltakerne praktisk kunnskap og hvordan man skal håndtere hjerte- og lungeredning om det skulle oppstå. Kurset tar opp til 3 timer og vi kjører maks 12 deltakere pr. Instruktør.

Kursene tar for seg følgende tema i teori og praksis:

  • Varsle 1-1-3
  • Undersøkelse av livløs person
  • Frie luftveier
  • Fremmedlegeme i luftveier
  • Øvelser på sidelinje
  • Hjerte-lungeredning med brystkompresjoner og innblåsinger
  • Demonstrasjon med bruk av hjertestarter

Vi leverer dokumentert og sertifisert sikkerhetsopplæring innen de fleste fag og skreddersyr gjerne opplæring  som tilpasser din bedrift. Kursene holdes i vårt kurssenter i Oslo eller ute hos våre kunder. Er det mange ansatte som skal gjennomføre kurset vil det selvfølgelig være fordelaktig at vi sender en instruktør til deres bedrift.

Ønsker du mer informasjon om kurs innenfor hjerte- og lungeredning, ta kontakt med oss på telefon: 22 66 01 33 eller send oss en e-post: post@kompetansebedriften.no. Så skal vi se hva vi kan gjøre for å sikre en trygg og effektiv arbeidsdag for deg og dine ansatte. Kompetansebedriften er en ASAS sertifisert bedrift, samt medlem i NOORSI (Norsk organisasjon for sikkerhetskompetanse).

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten. Du samtykker ved å bruke nettstedet videre.