KompetanseBedriften logo

Hjertestarterkurs med E-læring

Vi har alle en plikt til å være forberedt om noe skulle skje!
Hjertestans kan ramme alle, uansett alder og uten forvarsel. Det kan for eksempel skje med arbeidskolleger eller kunder på arbeidsplassen. Kompetansebedriften tilbyr kurs i hjertestart. Vår filosofi er enkel: Nøkkelen til en sikker og effektiv arbeidsdag går gjennom kunnskap og riktig utstyr. 

Ønsker dere et bedriftsinternt kurs?

Øk din kunnskap

Hjertestartkurset er et aktivt kurs som tar sikte på å gi deltakerne praktisk kunnskap om hvordan man skal håndtere slike situasjoner. Kurset vårt er ment for å gi økt kunnskap og ferdigheter ved bruk av hjertestarter og med hovedsak ved E-læring. Våre hjertestartere er så enkle å ta i bruk, at hvem som helst skal kunne redde et liv i et nødstilfelle. Et hjertestarterkurs vil derimot øke sjansen for at en bruker gjør de riktige tingene som skal til raskt og riktig.  Dette vil føre til at flere liv kan reddes. Kurset er noe som passer for alle og som er nødvendig å ha om du har en risikofylt arbeidshverdag. Varighet for kurset er opp til 3 timer og vi kjører maks 12 deltakere pr. Instruktør.

Kursene tar for seg følgende tema i teori og praksis: 

  • Varsle 1-1-3
  • Undersøkelse av livløs person
  • Frie luftveier
  • Fremmedlegeme i luftveien
  • Øvelser på sideleie
  • Hjerte-lungeredning med brystkompresjoner og innblåsinger
  • Fysiologi ved hjerteinfarkt og hjertestans
  • Bruk av hjertestarter
  • Øvelser/caser på bruk av hjertestarter

På forhånd vil alle deltakerne motta en lærebok som må gjennomføre en e-læring maks en måned før den praktiske treningen. Under den praktiske treningen blir boka kjapt og enkelt repetert. Hovedfokuset vårt ligger på de praktiske øvelsene og treningene.

Ønsker du mer informasjon om hvordan e-læring fungerer i forbindelse med hjertestartkurset, ta kontakt med oss på telefon: 22 66 01 33 eller send oss en mail: post@kompetanse-bedriften.no.  Sammen finner vi ut hva vi kan gjøre for å sikre en trygg og effektiv arbeidsdag for deg og dine ansatte. Kompetansebedriften er en ASAS sertifisert bedrift, samt medlem i NOORSI (Norsk organisasjon for sikkerhetskompetanse).

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten. Du samtykker ved å bruke nettstedet videre.