Hjertestarterkurs

Hjertestans kan ramme alle, uansett alder og uten forvarsel. Det kan for eksempel skje med arbeidskolleger eller kunder på arbeidsplassen. Kompetansebedriften tilbyr kurs i hjertestart. Filosofien vår er enkel: Nøkkelen til en sikker og effektiv arbeidsdag går gjennom kunnskap og riktig utstyr.

Klasseromskurs

Ønsker dere et bedriftsinternt kurs?

Mestre alle situasjoner som kan oppstå 

Kompetansebedriften gir en innføring i livreddende førstehjelp med fokus på hjertestarterkurs ved hjelp av en hjertestarter. Førstehjelp er den første hjelpen alle bør kunne gi ved akutt sykdom eller ulykke med personskader. Hjertestarterkurset er et aktivt kurs som tar sikte på å gi deltakerne praktisk kunnskap om hvordan man skal håndtere slike situasjoner om det skulle oppstå. Vårt kurs er ment fir å gi økt kunnskap og ferdigheter ved bruk av hjertestarter. Kurset passer for alle som har en litt risikofylt arbeidsdag. Varighet for kurset vårt er opp til 5 timer og vi kjører maks 12 deltakere pr. Instruktør. Kursene tar for seg følgende tema i teori og praksis:

  • Varsle 1-1-3
  • Undersøkelse av livløs person
  • Frie luftveier
  • Fremmedlegeme i luftveien
  • Øvelser på sideleie
  • Hjerte-lungeredning med brystkompresjoner og innblåsninger
  • Fysiologi ved hjerteinfarkt og hjertestans
  • Bruk av hjertestarter
  • Øvelser på bruk av hjertestarter

Hjertestarterkurs er nyttig for både store og små, enten man oppholder seg på arbeid, skole, barnehage, i trafikken eller hjemme. Vi skreddersyr og tilpasser innhold og agenda helt etter deres behov. På hjemmesiden vår kan du sjekke ut vår kurskalender. Her kan du enkelt finne frem informasjon om tid og dato for de ulike kursene, og melde deg og din bedrift på.

Det er viktig å kunne bidra med umiddelbar hjelp når noen blir akutt syke eller utsatt for en ulykke. Vårt mål er at man skal bli trygg på seg selv og at man skal kunne stole på seg selv slik at en tør å gjøre noe hvis det skulle skje at man må utføre hjertestarterkurs. Her teller hvert sekund. Kompetansebedriften holder kursene i høy faglig standard og vil bli tilpasset og tilrettelagt etter deres ønske og behov, slik at det oppnås mest mulig læring og utbytte fra kurset.

Ønsker du mer informasjon om kurset vårt innenfor hjertestart, kan du nå oss på telefon: 22 66 01 33 eller sende oss en e-post: post@kompetansebedriften.no.

Sammen skal vi finne ut hva vi kan gjøre for å sikre din bedrift på en trygg og effektiv måte. Kompetansebedriften er en ASAS sertifisert bedrift, samt medlem av NOORSI (Norsk organisasjon for sikkerhetskompetanse).

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten. Du samtykker ved å bruke nettstedet videre.