KompetanseBedriften logo

FSE Høyspenning kurs

Jobber du på høyspenningsanlegg er det lovpålagt med et årlig kurs i FSE Høyspenning.
Ansvaret for denne opplæring ligger entydig hos eier av det elektriske anlegget og målet er å redusere antallet personskader og materielle skader.

Klasseromskurs

Vi tilbyr også dette kurset som:

Ønsker dere et bedriftsinternt kurs?

Kurset FSE Høyspenning er rettet mot elektro- og automasjonspersonell i norsk industri som skal kunne jobbe på høyspenningsrom eller høyspenningsanlegg. Alle som har arbeidet med elektrisitet vet at det krever mye respekt, kompetanse og forsiktighet. En liten feil kan hurtig få en dødelig utgang.

Et kurs i FSE Høyspenning vil fokusere gjennomgående på egne holdninger til sikkerhet og den enkelte arbeiders ansvar for å følge det gjeldende regelverket til enhver tid. Det er ikke nok å bare lære regelverket, men man skal også forstå hvorfor det finnes og hva det betyr.
Ved å legge vekt på kunnskap og riktig utstyr ønsker vi at vårt kurs FSE Høyspenning bidrar til en tryggere og mer effektiv hverdag for våre kursdeltakere. Kurset er egnet for personer som skal jobbe med anlegg der spenningen overstiger 1000 V a.c. eller 1500 V d.c., for eksempel energimontører.

I tillegg til dette kurset har vi også en rekke andre kurs beregnet for den norske industrien.

Våre erfarne kursledere tilbyr sikkerhetsopplæring, maskinopplæring, opplæring i
kontrollsystemer og vedlikeholdssystemer, årlig lovpålagt “kompetent kontroll” av fallsikringsutstyr og dokumentert og sertifisert opplæring.

Det er ikke alltid nok med informasjon og kunnskap, man skal også lære hva som er riktig utstyr. Vi har en egen nettbutikk der vi selger sikkerhetsprodukter som vernebekledning, fallsikringsutstyr og førstehjelpsutstyr av aller høyeste kvalitet.

Har du spørsmål om vårt kurs FSE Høyspenning eller noen av våre andre kurs, er du naturligvis hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon, e-post eller chatten her på våre nettsider.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten. Du samtykker ved å bruke nettstedet videre.