FSE Lavspenning kurs

Kompetansebedriften AS gjennomfører FSE Lavspenning kurs for alle som jobber med lavspenningsanlegg. På disse kursene vil du oppleve erfarne kursledere som på pedagogisk vis deler sin kunnskap om blant annet verneutstyr, sikkerhetsfilosofi og andre temaer relatert til sikkerhet. Det er pålagt av myndighetene at alle som jobber ved et lavspenningsanlegg skal ha et slikt FSE Lavspenning kurs hvert år.

Klasseromskurs

Vi tilbyr også dette kurset som:

Ønsker dere et bedriftsinternt kurs?

Elektrisitet kan være gøy å se i en tegnefilm, men i realiteten er strømgjennomgangen ikke fullt så moro. For at strømmen ikke skal skade mennesker og verdier, må elektrisk arbeid utføres med stor nøyaktighet. Heldigvis kan man lære av andres erfaringer, men dette kan man ikke lene seg på. I FSE lavspenning kurs om sikkerhet ved arbeid og drift av elektriske anlegg er noe alle må igjennom. 

Man skal alltid ha respekt for elektrisitetens kraft som ofte er dødelig om man ikke har tilstrekkelig kunnskap og riktig sikkerhetsutstyr når man befinner seg på jobb. Etter at du har gjennomført et FSE Lavspenning kurs hos oss vil du ha en bevisst holdning til sikkerhet i forbindelse med elektrisitet. Samtidig som du vil føle deg mye tryggere når du skal utføre dine arbeidsoppgaver. Kurset er lagt opp med forskjellige temaer som alle inneholder informasjon om hvordan man kan forebygge el-ulykker, hvilke rutiner man skal utføre ved en ulykke og teoretisk førstehjelp. Vårt mål er å tilby kurs i FSE Lavspenning som vil bidra til at den norske industrien opplever færre antall personskader og materielle skader. Kurset er egnet for personer som ikke skal jobbe med anlegg som der spenningen ikke overstiger 1000 V a.c. eller 1500 V d.c.

I våre hyggelige kurslokaler i Oslo kommer det hvert år to tusen kursdeltagere innom for å øke deres kompetanse om sikkerhet på arbeidsplassen. Den eneste veien til en tryggere og mer effektiv arbeidsdag går gjennom økt kunnskap og riktig utstyr. Alle våre kursledere har lang erfaring fra bygg og anlegg og offshore, du vil oppleve arbeidshverdagen mer trygg etter å ha vært på kurs hos oss. Her er det ingen grunn for å nøle om man skal sette seg på kurset. Skulle du derimot ha spørsmål om de ulike kursene er det bare å ta kontakt med oss for en uforpliktet prat.

For at våre kurs skal gi optimal kompetanse for deg og din bedrift tilpasser vi naturligvis opplæringen etter ditt ønske og behov. Har du spørsmål om vårt kurs FSE Lavspenning eller noen av våre andre kurs, konsulenttjenester eller produkter er du velkommen til å ta kontakt med oss på telefon: 22 66 01 33 eller sende oss en e-post: post@kompetansebedriften.no.

Vi vil besvare deg så fort vi har anledning. 

Les mer om forskriften på LovData

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten. Du samtykker ved å bruke nettstedet videre.