HMS kurs 40 timer for verneombud og arbeidsmiljøutvalg

Vi i Kompetansebedriften AS tilbyr HMS kurs for deg som er verneombud eller som sitter i et arbeidsmiljøutvalg. Som arbeidsgiver og bedriftsleder stilles det krav fra Arbeidsmiljøloven i forhold til helse, miljø og sikkerhet på arbeidsplassen.

Ved hjelp av et HMS kurs skal du være mer bevisst på hvordan du kan bidra til en tryggere arbeidsplass, både for deg selv og dine kollegaer.

Hva er formålet med vårt 40 timers HMS kurs?

Enkelte yrker er HMS mer sentralt enn andre. Vi ønsker å bistå deg som er i en bransje som er lovpålagt med 40 timers opplæring innen HMS.

Vi i Kompetansebedriften har dyktige undervisere som vil hjelpe deg med å bli tydeligere på hvilke grep du kan gjøre for å bedre miljøet på din arbeidsplass.

Vi er svært kompetente og vil skreddersy vår undervisning og kurs etter dine arbeidsoppgaver. På den måten vil du møte arbeidslivet med en annen holdning til HMS.

Hvem passer kurset for?

Vårt HMS kurs passer for deg som arbeider med HMS og HR, men også for deg som er medlem av et arbeidsmiljøutvalg, verneombud / hovedverneombud eller bedriftsleder.

For oss er det viktig at arbeidsplasser blir tryggere og tryggere.

 

Innhold i vårt 40 timers HMS kurs

– HMS forskrifter

– Arbeidsmiljøloven

– Målrettet HMS arbeid

– Verneombudets oppgaver

– Arbeidsmiljøutvalget

– Vernerunder og oppfølging

– Risikovurdering

– Fysisk, kjemisk og psykososialt arbeidsmiljø

– Ulykkesforebyggende arbeid

– Internkontroll

– Ansettelser og oppsigelser

Du vil som kursdeltaker bli satt sammen i team for å løse en rekke utfordrende, men lærerike oppgaver innen HMS.

 

Tidspunkt: Dagtid Fredag kl08.30-15.30

Pris: 8 490kr

Ønsker du mer informasjon vedrørende våre HMS kurs er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Vi setter pris på å dele vår fagkunnskap med deg som er interessert i å lære mer om HMS.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten. Du samtykker ved å bruke nettstedet videre.