KompetanseBedriften logo

HMS kurs 40 timer for verneombud og arbeidsmiljøutvalg

Vi i Kompetansebedriften AS tilbyr HMS kurs 40 timer for deg som er verneombud eller som sitter i et arbeidsmiljøutvalg. Som arbeidsgiver og bedriftsleder stilles det krav fra Arbeidsmiljøloven i forhold til opplæring innen helse, miljø og sikkerhet på arbeidsplassen.

Klasseromskurs

Ønsker dere et bedriftsinternt kurs?

Verneombud skal ha tilstrekkelig kunnskap og opplæring til å utføre vervet på en forsvarlig måte. Det er arbeidsgiver som skal sørge for at verneombudet får den nødvendige opplæringen gjennom verneombudskurs.

Ved hjelp av et 40timer HMS kurs skal du være mer bevisst på hvordan du kan bidra til en tryggere arbeidsplass, både for deg selv og dine kollegaer.

Hva er formålet med vårt 40 timers HMS kurs?

Enkelte yrker er HMS mer sentralt enn andre. Vi ønsker å bistå deg som er i en bransje som er lovpålagt med 40 timers opplæring innen HMS.

Vi i Kompetansebedriften har dyktige undervisere som vil hjelpe deg med å bli tydeligere på hvilke grep du kan gjøre for å bedre miljøet på din arbeidsplass.

Vi er svært kompetente og vil skreddersy vår undervisning og kurs etter dine arbeidsoppgaver. På den måten vil du møte arbeidslivet med en annen holdning til HMS.

Hvem passer kurset for?

Vårt 40 timer HMS kurs passer for deg som arbeider med HMS og HR, men også for deg som er medlem av et arbeidsmiljøutvalg, verneombud / hovedverneombud eller bedriftsleder som ønsker enda grundigere opplæring innen HMS en HMS for ledere. Kurset dekker også kravene til opplæring for arbeidsgivere.

Innhold i vårt 40 timers HMS kurs for verneombud, arbeidsmiljøutvalg

 • HMS forskrifter
 • Arbeidsmiljøloven
 • Målrettet og systematisk HMS arbeid
 • Arbeidsmiljøfaktorer, Arbeidsmiljø og arbeidsrelasjoner
 • Verneombudets oppgaver og plikter
 • Arbeidsmiljøutvalget (AMU)
 • Vernerunder og oppfølging
 • Risikovurdering
 • Fysisk, kjemisk og psykososialt arbeidsmiljø
 • Ulykkesforebyggende arbeid
 • Internkontroll og Systematisk helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid
 • Ansettelser og oppsigelser
 • Inkluderende arbeidsliv

Du vil som kursdeltaker bli satt sammen i team for å løse en rekke utfordrende, men lærerike gruppeoppgaver innen HMS.

Mandag til onsdag er teoridel i klasserom, torsdagen er arbeid selvstendig i bedriften du er ansatt i og fredagen samles vi igjen i klasserommet for å gjøre opp status.

Tidspunkt: Dagtid mandag til og med Fredag kl08.00-16.00

Pris for kurset er 8 490kr pr deltaker.

Ønsker du mer informasjon om vårt HMS-kurs for verneombud og arbeidsmiljøutvalg er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Vi setter pris på å dele vår fagkunnskap med deg som er interessert i å lære mer om HMS.

Hvordan kan jeg betale for kurset?

Etter at du har meldt deg på kurset velger du betalingsløsning.
Da kommer det et nytt sikkert vindu opp hvor du kan velge å betale med følgende:

Vipps:
Du kan betale kurset med Vipps, enkelt og greit.

Faktura:
Velger du faktura som betalingsmåte sender vi deg en faktura på e-post etter påmelding.

Kort, kreditt eller debetkort:
Du kan betale kurset med alle kreditt- og debetkort.

Delbetaling:

På kurs som koster mellom 2500 – 10.000 kr er det mulig å dele opp betalingen i to deler. Da betaler du 50 % ved påmelding og 50 % ved kursslutt. 

På kurs over 10.000 kr er det mulig å dele opp betalingen i tre deler. Da betaler du 33 % ved påmelding, 34 % ved kursslutt og 33 % en måned etter kursslutt.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten. Du samtykker ved å bruke nettstedet videre.