G11 Løfteredskapkurs

Om du skal arbeide med løfteredskaper er G11 løfteredskapkurset en god måte å oppnå den nødvendige kompetansen som kreves. Se vår kurskalender og få ditt G11 sertifikat hos oss!

Klasseromskurs

Vi tilbyr også dette kurset som:

Ønsker dere et bedriftsinternt kurs?

Hva ønsker vi å oppnå med vårt G11 løfteredskapkurs?

Hovedhensikten med kurset er å gi deg som skal arbeide med G11 løfteredskaper kunnskap om sikkerhet, daglig kontroll og vedlikehold, samt kasseringsregler for ulike løfteredskaper.

Vi ønsker å gi deg en bevisst holdning til farene som kan oppstå, og hvordan du kan unngå disse. Vårt G11 krankurs ledes av instruktører med stor kompetanse og praktisk erfaring fra bruk av løfteredskap.

Hvem passer vårt G11 løfteredskapkurs for?

Kurset egner seg for deg som skal arbeide med løfteredskap, utdanne seg til kranfører, rigger eller arbeide offshore. Alle som skal utføre tyngre løft med maskiner, kraner og andre redskaper vil ha stort utbytte av dette kurset.

Hvordan kan jeg betale for G11 kurset?

Etter at du har meldt deg på kurset velger du betalingsløsning.
Da kommer det et nytt sikkert vindu opp hvor du kan velge å betale med følgende:

Vipps:
Du kan betale kurset med Vipps, enkelt og greit.

Faktura:
Velger du faktura som betalingsmåte sender vi deg en faktura på e-post etter påmelding.

Kort, kreditt eller debetkort:
Du kan betale kurset med alle kreditt- og debetkort.

Delbetaling:
På kurs som koster mellom 2500 – 10.000 kr er det mulig å dele opp betalingen i to deler. Da betaler du 50 % ved påmelding og 50 % ved kursslutt. 

På kurs over 10.000 kr er det mulig å dele opp betalingen i tre deler. Da betaler du 33 % ved påmelding, 34 % ved kursslutt og 33 % en måned etter kursslutt.

 

Les mer om G11 kurset under påmeldingskjemaet

Krav til søker av G11 kurset:

Som kursdeltaker må du ha fylt 18 år. Du må også beherske språket kurset gjennomføres på.

G11 løfteredskapkurs hos Kompetansebedriften

Vi utfører G11 kurs over hele landet, og kan holde krankurs på Norsk, Engelsk, Polsk eller via tolk. Vårt læremateriell får du på Engelsk, Polsk og Norsk.

Hvor holdes G11 kurset?

Vi holder kurs i G11 løfteredskap i våre kurssentre i Oslo, Vestfold og Telemark (Sandefjord), Moss, Trondheim og Bergen, i din bedrift eller som nettundervisning. Vi setter kunden i fokus og tilpasser opplæringen etter ønsket behov. 

G11 kurs pris:

For teori G11 løfteredskap: 5 500Kr

Tilleggsprodukter:

Kompetansebevis fra SFS 500kr (Obligatorisk)
Lærebok 365kr (Obligatorisk)

Trenger du flere kranførerkurs?

Har du spørsmål om G11 kurset?

Kontakt oss gjerne dersom du ønsker du mer informasjon om kurset i G11 løfteredskap.

Ta kontakt, så hjelper vi deg med det du måtte lure på! 

FAQ

Ja man må ta G11 løfteredskap kurs enten før eller i forbindelse med krankurset. Har man G11 fra før trenger man ikke ta dette på nytt.

Nei, Anhuker og signalgiver går under dokumentert opplæring og kan ikke utvides til krankurs. En må ta et G11 løfteredskap kurs før eller i forbindelse med krankurset.

Ja G11 er det riktige kurset for offshore hvis du skal fungere som Anhuker og signalgiver i offshore industrien. G11 er også forkurset til Rigger og alle kran kurs.

Hensikten med G11 løfteredskap kurs er å gi kranførere, anhukere / stroppere og signalgivere samt løfteansvalige en god grunnopplæring i sikker bruk av løfteredskap og løfteoprasjoner slik at uhell og ulykker i forbindelse med løfteoprasjoner unngås.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten. Du samtykker ved å bruke nettstedet videre.