G11 Løfteredskap kurs

Dersom du skal arbeide med løfteredskap, er G11 Løfteredskap kurset en god måte og oppnå den nødvendige kompetansen som er krevd for dette. Dette kurset er også den første modulen som er nødvendig for å gå videre innen sertifiser opplæring og bevis på G1, G2, G3, G4, G8 eller G20.

Ønsker dere et bedriftsinternt kurs?

Hva ønsker vi å oppnå med vårt G11 Løfteredskap kurs?
Hovedhensikten med kurset er å gi deg som skal arbeide med G11 løfteredskaper kunnskap om sikkerhet, daglig kontroll og vedlikehold samt kasseringsregler for ulike løfteredskaper. Vi ønsker å gi deg en bevisst holdning til farene som kan oppstå og hvordan du kan unngå disse. Vårt G11 Løfteredskap ledes av instruktører med stor kompetanse og praktisk erfaring fra bruk av løfteredskap.

Hvem passer vårt G11 Løfteredskap kurs for?
Kurset egner seg for den som skal arbeide med løfteredskap, utdanne seg til kranfører, rigger eller arbeide offshore. Alle som skal utføre tyngre løft med maskiner, kraner og andre redskaper vil ha stort utbytte av dette kurset.

Krav til søker:
Som kursdeltaker må du ha fylt 18 år, Du må også beherske språket kurset gjennomføres på.

G11 Løfteredskap kurs hos kompetansebedriften                                                                                  Kompetansebedriften utfører G11 løfteredskap kurs over hele landet, og kan holde krankurs på Norsk, Engelsk, Polsk eller via tolk. Vårt læremateriell får du på Engelsk, Polsk og Norsk.

I våre kurssentre i Oslo, Sandefjord og Trondheim holder vi interessante og lærerike truckførerkurs presentert på en pedagogisk og lett forståelig måte.

Priser:

For teori G11 løfteredskap 4 500Kr

Tilleggsprodukter:

  • Kompetansebevis fra SFS 500kr (Obligatorisk)
  • Lærebok 365kr (Obligatorisk)

Kompetansebedriften setter kunden i fokus og tilpasser selvfølgelig opplæringen etter ønsket behov. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker du mer informasjon om kurset i G11 løfteredskap.

FAQ

Ja man må ta G11 løfteredskap kurs enten før eller i forbindelse med krankurset. Har man G11 fra før trenger man ikke ta dette på nytt.

Nei, Anhuker og signalgiver går under dokumentert opplæring og kan ikke utvides til krankurs. En må ta et G11 løfteredskap kurs før eller i forbindelse med krankurset.

Ja G11 er det riktige kurset for offshore hvis du skal fungere som Anhuker og signalgiver i offshore industrien. G11 er også forkurset til Rigger og alle kran kurs.

Hensikten med G11 løfteredskap kurs er å gi kranførere, anhukere / stroppere og signalgivere samt løfteansvalige en god grunnopplæring i sikker bruk av løfteredskap og løfteoprasjoner slik at uhell og ulykker i forbindelse med løfteoprasjoner unngås.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten. Du samtykker ved å bruke nettstedet videre.