G11 Løfteredskap repetisjonskurs

Ønsker dere et bedriftsinternt kurs?

Har du behov for repetisjon av G11 Løfteredskaps kurset ditt?  Kanskje det er lenge siden du har jobber med løfteredskaper? Eller du vil friske opp dine kunnskaper og ferdigheter ang dette temaet? 

Hva ønsker vi å oppnå med vårt G11 Løfteredskap repetisjons kurs?

Hovedhensikten med kurset er å gi deg en repetisjon av ditt tidligere G11 løfteredskaps kurs for løfteoperasjoner. Kurset vil gi deg en repetisjon på gjennomføring av daglig kontroll og vedlikehold samt kasseringsregler for ulike løfteredskaper. Vi ønsker også å repetere viktigheten av en bevisst holdning til farene som kan oppstå og hvordan du kan unngå disse. Vårt G11 Løfteredskap repetisjons kurs ledes av instruktører med stor kompetanse og praktisk erfaring fra bruk av løfteredskap.

Hvem passer vårt G11 Løfteredskap repetisjons kurs for?

Kurset egner seg for den som skal arbeide med løfteredskap og dere som har vært borte fra denne type arbeid en stund. Alle som skal utføre tyngre løft med maskiner, kraner og andre redskaper vil ha stort utbytte av dette kurset.


Varighet på G11 løfteredskap repetisjonskurset

8 timer/1 dag

G11 Løfteredskap repetisjons kurs hos Kompetansebedriften.

Kompetansebedriften utfører G11 løfteredskap repetisjons kurs over hele landet, og kan holde disse repetisjons kursene på Norsk, Engelsk, Polsk eller via tolk.

I våre kurssentre i Oslo, Sandefjord og Trondheim holder vi interessante og lærerike kurs presentert på en pedagogisk og lett forståelig måte. Vi kommer gjerne ut og holder dette bedriftsinternt hos deres bedrift.