G11 Løfteredskap repetisjonskurs

Har du behov for repetisjon av G11 løfteredskapskurs? Se vår kurskalender og meld deg på vårt repetisjonskurs nedenfor! 

Klasseromskurs

Ønsker dere et bedriftsinternt kurs?

Hva ønsker vi å oppnå med vårt G11 løfteredskap repetisjonskurs?

Hensikten med kurset er å gi deg en repetisjon av ditt tidligere G11 løfteredskapskurs for løfteoperasjoner. Kurset vil gi deg en repetisjon på gjennomføring av daglig kontroll og vedlikehold, samt kasseringsregler for ulike løfteredskaper. 

Vi ønsker også å repetere viktigheten av en bevisst holdning til farene som kan oppstå og hvordan du kan unngå disse. Vårt G11 løfteredskap repetisjonskurs ledes av instruktører med stor kompetanse og praktisk erfaring fra bruk av løfteredskap.

Hvordan kan jeg betale for kurset?

Etter at du har meldt deg på kurset velger du betalingsløsning. Da kommer det et nytt sikkert vindu opp hvor du kan velge å betale med følgende:

Vipps: Du kan betale kurset med Vipps, enkelt og greit. 

Faktura: Velger du faktura som betalingsmåte sender vi deg en faktura på e-post etter påmelding. 

Kort, kreditt eller debetkort: Du kan betale kurset med alle kreditt- og debetkort. 

Delbetaling: På kurs som koster mellom 2500 – 10.000 kr er det mulig å dele opp betalingen i to deler. Da betaler du 50% ved påmelding og 50% ved kursslutt.  

På kurs over 10.000 kr er det mulig å dele opp betalingen i tre deler. Da betaler du 33% ved påmelding, 34% ved kursslutt og 33% en måned etter kursslutt.

 

Les mer om kurset under påmeldingsskjemaet 

Hvem passer G11 Løfteredskap repetisjonskurs for?

Kurset egner seg for deg som skal arbeide med løfteredskap, og som har vært borte fra denne type arbeid en stund. Alle som skal utføre tyngre løft med maskiner, kraner og andre redskaper vil ha stort utbytte av dette kurset.

Varighet på G11 løfteredskap repetisjonskurset:

8 timer/1 dag

Hvor holdes repetisjonskurset?

Kompetansebedriften utfører G11 løfteredskap repetisjonskurs over hele landet, og kan holde disse repetisjons kursene på Norsk, Engelsk, Polsk eller via tolk.

I våre kurssentre i Oslo og Sandefjord holder vi interessante og lærerike kurs presentert på en pedagogisk og lett forståelig måte. Vi kommer gjerne ut og holder dette bedriftsinternt hos deres bedrift.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten. Du samtykker ved å bruke nettstedet videre.