Kranfører repetisjonskurs

Ønsker dere et bedriftsinternt kurs?

Kranfører repetisjonskurs

Har du behov for repetisjon av kranføreropplæringen din?  Kanskje det er lenge siden du har kjørt disse kranene? Eller du vil friske opp dine kunnskaper og ferdigheter når det kommer til krankjøring?

Repetisjonskurset i kranfører vil gi deltakerne en god oppfrisking i de forskjellige maskinenes konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk. For å unngå uhell og ulykker i forbindelse med arbeid med kran og løft kan det være greit å oppfriske og repetere litt fra grunnopplæring i sikker bruk av kraner. Kurset kan tilpasses deltakernes erfaringer og kompetanse i forbindelse med kranføring. Det er flere og flere bedrifter som krever og ser nytte at man repeterer og oppfrisker opplæringen, nettopp for å unngå ulykker og uønskede hendelser ved bruk av disse maskinene.

Hva ønsker vi å oppnå med vår kranfører repetisjonskurs?

Hovedhensikten med kurset er å gi deg en repetisjon av ditt tidligere kranførerkurs for aktuell kranklasse. Kurset vil gi deg en repetisjon på gjennomføring av daglig kontroll og vedlikehold samt kasseringsregler for ulike løfteredskaper og kraner. Vi ønsker også å repetere viktigheten av en bevisst holdning til farene som kan oppstå og hvordan du kan unngå disse. Vår kranfører repetisjonskurs ledes av instruktører med stor kompetanse og praktisk erfaring fra bruk av og opplæring av kranførere.

Repetisjons kurs gir bedre trygghet

Med dette kranfører repetisjonskurset vil du få et frisket opp kunnskapene og ferdighetene som øker sikkerheten og mulig dine jobbmuligheter: Det handler om sikkerhet på arbeidsplassen og trygghet for deg som til daglig bruker en av disse kranene på arbeidet.

God opplæring og jevnlig repetisjon er avgjørende for sikker, effektiv og økonomisk krankjøring. Kompetansebedriften tilbyr kranfører repetisjonskurs som opprettholder trygge og ansvarsbevisste førere med gode kunnskaper og ferdigheter.

Hvem passer vår kranfører repetisjonskurs for?

Kurset egner seg for den som skal arbeide med løfteredskap og kraner og dere som har vært borte fra denne type arbeid en stund. Alle som skal utføre løft med kraner og andre redskaper vil ha stort utbytte av dette kurset. Kranfører repetisjonskurset egner seg for deg som har kranførerbevis fra før og kanskje ikke har praktisert med disse kranene på en stund eller vil friske opp sine ferdigheter og kunnskaper.

Varighet på kranfører repetisjonskurset

16 timer/2 dager. 1 dag teori og 1 dag praksis.

Ved behov og ønsker om flere dager praksis kan dette avtales.

Kranfører repetisjonskurs hos Kompetansebedriften.

Kompetansebedriften utfører kranfører repetisjonskurs over hele landet, og kan holde disse repetisjonskursene på Norsk, Engelsk, Polsk eller via tolk.

I våre kurssentre i Oslo, Sandefjord og Trondheim holder vi interessante og lærerike kurs presentert på en pedagogisk og lett forståelig måte. Vi kommer gjerne ut og holder dette bedriftsinternt hos deres bedrift.


Hvordan kan jeg betale for kurset?

Etter at du har meldt deg på kurset velger du betalingsløsning. Da kommer det et nytt sikkert vindu opp hvor du kan velge å betale med følgende:

Vipps:
Du kan betale kurset med Vipps, enkelt og greit.
 
Faktura:
Velger du faktura som betalingsmåte sender vi deg en faktura på e-post etter påmelding.
 
Kort, kreditt eller debetkort:
Du kan betale kurset med alle kreditt- og debetkort.
 

Delbetaling:

På kurs som koster mellom 2500 – 10.000 kr er det mulig å dele opp betalingen i to deler. Da betaler du 50% ved påmelding og 50% ved kursslutt. 
 
På kurs over 10.000 kr er det mulig å dele opp betalingen i tre deler. Da betaler du 33% ved påmelding, 34% ved kursslutt og 33% en måned etter kursslutt.