Teleskoptruck C1 og C2 repetisjonskurs

Ønsker du å friske opp i dine kunnskaper innen teleskoptruck? Eller trenger du å utvide sertifikatet? Da har du kommet til riktig side. Se vår kurskalender og meld deg på her!

Klasseromskurs

Ønsker dere et bedriftsinternt kurs?

Hva ønsker vi å oppnå med vårt repetisjonskurs på teleskoptruck?

Vi gir deg en sertifisert teoretisk og praktisk opplæring i sikker bruk av teleskoptruck. For å unngå uhell i forbindelse med arbeid med teleskoptruck setter repetisjonskurset mye fokus på grunnopplæring i sikker bruk. Repetisjonskurset gir deltakerne god innsikt i prinsippene for en teleskoptrucks konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og betjening.

Hvem passer teleskoptruck repetisjonskurset for?

Repetisjonskurs for teleskoptruck C1 og C2 egner seg for deg som skal ta i bruk teleskoptrucker i din daglige arbeidshverdag, spesielt hvis det er lenge siden du har brukt slikt utstyr. Dette gjelder også for deg som håndterer disse maskinene kun delvis i ditt arbeid og du ønsker mer kunnskap ved bruke av teleskoptruck. Eller deg som ser etter mer utfordringer og muligheter for å utvide noen av dine ferdigheter. Når du fullfører repetisjonskurset for teleskoptrucker vil du være en trygg og sikker fører av teleskoptrucker som kan håndtere alle krevende situasjoner. Du vil også ha kjennskap til hvordan du skaper en trygg og sikker arbeidsplass.


Les mer om kurset under påmeldingsskjemaet!

Hvordan kan jeg betale for repetisjonskurset?

Etter at du har meldt deg på kurset velger du betalingsløsning. Da kommer det et nytt sikkert vindu opp hvor du kan velge å betale med følgende:
 
Vipps:
Du kan betale kurset med Vipps, enkelt og greit.
 
Faktura:
Velger du faktura som betalingsmåte sender vi deg en faktura på e-post etter påmelding.
 
Kort, kreditt eller debetkort:
Du kan betale kurset med alle kreditt- og debetkort.
 
Delbetaling:
På kurs som koster mellom 2500 – 10.000 kr er det mulig å dele opp betalingen i to deler. Da betaler du 50% ved påmelding og 50% ved kursslutt. 
 
På kurs over 10.000 kr er det mulig å dele opp betalingen i tre deler. Da betaler du 33% ved påmelding, 34% ved kursslutt og 33% en måned etter kursslutt.

Hvor lenge varer repetisjonskurset for teleskoptruck C1 og C2?

Repetisjonskurset vårt for teleskoptruck varer i 8 timer. 

Krav til kursdeltaker:

Som kursdeltaker må du ha fylt 18 år. Deltageren må også inneha bevis på teleskoptruck C1 og/eller C2. Du må også beherske språket kurset gjennomføres på.

Teleskoptruck repetisjonskurs hos Kompetansebedriften

Vi utfører teleskoptruck repetisjonskurs over hele landet, og kan holde repetisjon teleskoptruck kurs på Norsk, Engelsk, Polsk eller via tolk. Vårt læremateriell får du på Engelsk, Polsk og Norsk.

I våre kurssentre i Oslo, Sandefjord og Trondheim holder vi interessante og lærerike truckførerkurs presentert på en pedagogisk og lett forståelig måte.

Teleskoptruck repetisjonskurs klasser:

C1 – Teleskoptruck med løftekapasitet inntil 10 tonn: Maskin med hevbar og teleskopisk bom med en eller flere teleskoper med rekkevidde over 2 meter der bommen og overkonstruksjonen står fast på undervogn chassis.

C2 Rundtom svingende Teleskoptruck med løftekapasitet inntil 10 tonn: Maskin med hevbar og teleskopisk bom der bom er montert på egen bevegelig- /Rundtom svingende konstruksjon der manøverplass følger med bomkonstruksjonen rundt.

Pris:

2 000kr for repetisjonskurs for kun C1.

4 000kr for repetisjonskurs C1 og C2, og ved utvidelse til C2(for de som kun har C1 fra før)

Tidsforbruk:

1 dag varighet på kurset. Ca 2-3 timer teori og 5-6 timer praksis opplæring.

Kompetansebedriften setter kunden i fokus og tilpasser selvfølgelig repetisjonskurset etter ønsket behov. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker du mer informasjon om repetisjons kurset i teleskoptruck C1 og C2. Vi kommer gjerne ut til din bedrift for å holde dette hos dere. Ta kontakt for et godt tilbud.

 
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten. Du samtykker ved å bruke nettstedet videre.