Truckfører T1-T5 repetisjonskurs

Har du behov for repetisjon av truckføreropplæringen? Eller du vil friske opp dine kunnskaper og ferdigheter innen truckkjøring? Se vår kurskalender for repetisjonskurs og meld deg på her. 

Klasseromskurs

Ønsker dere et bedriftsinternt kurs?

Repetisjonskurs for truck T1-T5

Repetisjonskurset vil gi deltakerne en god oppfrisking i forskjellige truckers konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk. For å unngå uhell og ulykker i forbindelse med arbeid med truck kan det være greit å oppfriske og repetere litt fra grunnopplæring i sikker bruk av trucker. Kurset kan tilpasses deltakernes erfaringer og kompetanse i forbindelse med truckkjøring. Det er flere og flere bedrifter som krever, og ser nytte at man repeterer og oppfrisker opplæringen, nettopp for å unngå ulykker og uønskede hendelser ved bruk av truck.

Repetisjonskurs for bedre trygghet

Med et truckfører repetisjonskurs vil du få et frisket opp kunnskapene og ferdighetene som øker sikkerheten og mulig dine jobbmuligheter: Det handler om sikkerhet på arbeidsplassen og trygghet for deg som til daglig bruker truck på arbeid.

God opplæring og jevnlig repetisjon er avgjørende for sikker, effektiv og økonomisk truckkjøring. Kompetansebedriften tilbyr truckførerkurs som repetisjon som opprettholder trygge og ansvarsbevisste førere med gode kunnskaper og ferdigheter.

Les mer om kurset under påmeldingsskjemaet!

Hvordan kan jeg betale for repetisjonskurset?

Etter at du har meldt deg på kurset velger du betalingsløsning. Da kommer det et nytt sikkert vindu opp hvor du kan velge å betale med følgende:
 
Vipps:
Du kan betale kurset med Vipps, enkelt og greit.
 
Faktura:
Velger du faktura som betalingsmåte sender vi deg en faktura på e-post etter påmelding.
 
Kort, kreditt eller debetkort:
Du kan betale kurset med alle kreditt- og debetkort.
 
Delbetaling:
På kurs som koster mellom 2500 – 10.000 kr er det mulig å dele opp betalingen i to deler. Da betaler du 50% ved påmelding og 50% ved kursslutt. 
 
På kurs over 10.000 kr er det mulig å dele opp betalingen i tre deler. Da betaler du 33% ved påmelding, 34% ved kursslutt og 33% en måned etter kursslutt.

Hvor lenge varer repetisjonskurset?

Kurset varer i 8 timer. 

Hva ønsker vi å oppnå med vår repetisjon av truckførerkurs?

Vi ønsker å gi truckførere en god teoretisk og praktisk repetisjonsopplæring i sikker bruk av truck, slik at uhell og ulykker unngås. Kurset gir deltakerne god innsikt i prinsippene for en trucks konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og betjening.

Hvem passer truckfører repetisjonskurset for?

Truckfører repetisjonskurset egner seg for deg som truckførerbevis fra før og kanskje ikke har praktisert truckkjøring på en stund eller vil friske opp sine ferdigheter og kunnskap.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten. Du samtykker ved å bruke nettstedet videre.