Våre stillaskurs

Kompetansebedriften har flere typer stillaskurs for bruk, kontroll og bygging av stillas i flere høyder! Vi i Kompetansebedriften bruker kun godkjente instruktører og læremateriell på alle våre stillaskurs. Dette gjør vi for at deltakerne som benytter seg av våre stillaskurs, skal få den riktige opplæringen og for å kunne gjøre sine arbeidsoppgaver med stillas på en trygg og sikker måte.

Norske myndigheter innførte 1. januar 2016 nye regler om arbeid i høyden.. Det er kapittel 17 i forskrift om utførelse av arbeid som er revidert og gjeldene for stillas. Opplæring av stillasmontører inn etter stillasplattformens høyde. Stillasmontører som skal bygge stillas over to meter skal ha opplæring. Opplæringen skal blant annet gjøre arbeidstaker i stand til å vurdere stillasmaterialets tilstand og behov for vedlikehold.

Alle våre stillaskurs er i hendhold til nye endringer i kappitel 17 arbeid i høyden i forskrift om utførelse av arbeid.

Hvilke stillaskurs tilbyr vi?

Hvem passer kurset for?
Hovedsakelig passer stillasekurs for bygg og anleggsarbeidere, Verneombud, byggeledere, tillitsvalgte eller annet personell som skal bruke eller kontrollere stillas. Kompetansebedriften sørger for at alle våre stillaskurs og instruktører er oppdatert på nye lover og forskrifter kontinuerlig, så her trenger man ikke å være redd for å komme til et stillaskurs hvor våre fagpersoner ikke er oppdatert, heller motsatt. Kompetansebedriften er et sertifisert opplæringsbedrift og følger de lover og regler som er pålagt.

Vi kan forsikre deg om at vi kan tilpasse kurset etter dine reelle utfordringer i arbeidslivet. Kompetansebedriften AS er ved siden av å være kursholder for arbeid med stillas, en totalleverandør av sikkerhetsprodukter og opplæring til industrien. Vår filosofi er enkel: Nøkkelen til en sikker og effektiv arbeidsdag går gjennom kunnskap og riktig utstyr. I vårt kurssenter Oslo holder vi interessante og lærerike kurs presentert på en pedagogisk og lett forståelig måte. Våre kursholdere og instruktører har lang erfaring fra bygg, anlegg og offshorevirksomhet.

Kompetansebedriften setter kunden i fokus og tilpasser selvfølgelig opplæringen etter ditt behov. Vi i Kompetansebedriften tilbyr Stillaskurs over hele landet, og kan holde kursene både på Norsk, Engelsk, Polsk eller via tolk.

I våre kurssentre i Oslo, Sandefjord og Trondheim holder vi interessante og lærerike stillaskurs kurs presentert på en pedagogisk og lett forståelig måte.

Kompetansebedriften setter kunden i fokus og tilpasser selvfølgelig opplæringen etter ønsket behov. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker du mer informasjon om dette kurset

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten. Du samtykker ved å bruke nettstedet videre.