KompetanseBedriften logo

Truckførerkurs T1-T2-T4-med mulighet for T5 - Kveldskurs

Klasseromskurs

Truckførerkurs gir truckførerbevis 

God opplæring er avgjørende for sikker, effektiv og økonomisk truckkjøring. Kompetansebedriften tilbyr truckførerkurs som utdanner trygge og ansvarsbevisste førere med gode kunnskaper og ferdigheter. Kurset gir truckførerbevis og er tilpasset den enkelte deltakers arbeidssituasjon og forhåndskunnskaper.

For påmelding og oppsatte kursdatoer, scroll lenger ned på siden!

Truckførerkurs er lønnsomt
Arbeidsmiljøloven krever at truckfører gjennomgår kurs med teoretisk og praktisk opplæring. Utdanning lønner seg fordi en utdannet truckfører reduserer risikoen for skader og ulykker på personer, gods og bygninger. I tillegg er ansatte med truckførerbevis mer produktive.

Hva ønsker vi å oppnå med vårt truckførerkurs?
Vi ønsker å gi truckførere en god teoretisk og praktisk grunnopplæring i sikker bruk av truck, slik at uhell og ulykker unngås. Opplæringen gir deltakerne god innsikt i prinsippene for en trucks konstruksjon, virkemåte vedlikehold og betjening.

Hvem passer truckførerkurset for?
Alle som kjører truck skal ha opplæring og truckførerbevis. Det gjelder også vikarer, vedlikeholdspersonell og arbeidsledere.

Vi i Kompetansebedriften utfører truckførerkurs over hele landet, og kan holde truckførerkurs på norsk, engelsk eller via tolk. Vi har et stort nettverk av tolker og kan betjene de fleste språk. Vårt læremateriell får du på engelsk, polsk og norsk. Vi har ca 2000 kursdeltakere hvert eneste år. Vi får svært mange gode tilbakemeldinger fra våre deltakere med truckførerkurs og med truckførerbevis de kommer til å få bruk for i mange år.

Kompetansebedriften sørger for at alle våre truckførerkurs er oppdatert på nye lover og forskrifter kontinuerlig! Kompetansebedriften er en sertifisert opplæringsbedrift.

Kontakt oss dersom du har spørsmål vedrørende truckførebevis eller kursene våre. Vi kan forsikre deg om at vi kan tilpasse kurset etter dine reelle utfordringer i arbeidslivet.

Dette truckkurset går Mandag-Fredag på kveldstid kl16.00-21.30

Pris 5 500kr for teori T1-T5, Praksis T1-T2-T4

Pris 6 500kr for teori T1-T5, Praksis T1-T2-T3-T4

Pris 6 500kr for teori T1-T5, Praksis T1-T2-T4-T5

Pris 7 500kr for teori T1-T5, Praksis T1-T2-T3-T4-T5

Utvidelse til forutsetter at deltakeren mestrer T2 og T4 før man kan ta T5 praksis.

Tilleggsprodukter:

  • Kompetansebevis fra SFS 500kr(Obligatorisk)
  • Lunsj, mat og drikke 2 dager er inkludert
  • Lærebok 365kr(Obligatorisk)

Vi har også truckkurs som går på dagtid Her

Avbestilling

Påmeldingen er bindende. Avbestilling må skje innen 5 arbeidsdager før kursdag. Etter disse dagene kan kurset kun avbestilles ved gyldig legeerklæring. Ikke oppmøte på bestilt kurs vil bli fakturert i sin helhet.

Innhold truckførerkurs:

  • Modul 1.1 Fellesdel, Kran-Truck-Maskin
  • Modul 2.2 Teoretisk opplæring, løfte- og stablevogner for gods
  • Modul 3.2 Grunnleggende praktisk opplæring
  • Modul 4.2 Praktisk kjøreopplæring
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten. Du samtykker ved å bruke nettstedet videre.