Stillas

Stillas til leie

Har du oppdrag hvor du skal jobbe i høyden over lengre tid? Da er det viktig å tenke på sikkerheten for deg og dine arbeidere. Stillas er ofte mye stødigere enn en stige om du skal jobbe lange perioder i høyden. Ved å leie stillaser av god kvalitet vil du skape et sikrere arbeidsmiljø. Vi har mange ulike typer stillaser til leie, sånn at du kan velge stillas basert på de prosjektene du har.

Hvorfor leie stillas?
Uansett om du skal jobbe på fasaden av en blokk, en enebolig eller av andre grunner trenger å arbeide høyt oppe vil stillas være essensielt for å jobbe trygt og effektivt.

Hvis du har mange forskjellige oppdrag og ulike typer prosjekter du jobber på kan det være lurt å leie stillas fremfor å kjøpe et eget. Da er du sikret at stillaset du kjøper passer til prosjektet ditt. Du slipper også å tenke på å lagre det mellom oppdrag.
Har du begrenset lagringsplass vil det også være gunstig å kunne leie stillas til de konkrete prosjektene hvor det er nødvendig. Da slipper du å tenke på å skaffe lagring mellom prosjekter, noe som kan bli en stor utgift i seg selv.

Stillaser er nyttige både i større og mindre prosjekter. Selv på en liten enebolig er det smart å bruke stillaser hvis du skal arbeide på fasade eller taket. I boligblokker eller andre høyere bygninger som kontorbygg for eksempel, er det naturligvis gunstig å ha stillaser for å komme til de områdene du trenger. Se vårt utvalg av stillaser for å finne det som passer best til ditt neste prosjekt!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten. Du samtykker ved å bruke nettstedet videre.