Få maksimalt ut av sikkerhetsopplæringen med en rammeavtale

Ved å inngå en rammeavtale med oss som kursleverandør for dokumentert og sertifisert sikkerhetsopplæring, får du en del fordeler. Vi har sett en økende trend der stadig flere bedrifter ser verdien av å inngå rammeavtaler med oss, og her er hvorfor:

 

  • Bedre priser 

Gjennom en rammeavtale får du som kunde tilgang til bedre priser med en fast rabattsats. Dette betyr at du kan spare penger på opplæringskostnadene dine. Vår langsiktige forpliktelse gjør det mulig for oss å tilby konkurransedyktige priser som belønner kunder som velger å inngå en rammeavtale.

 

  • Prioritert service

Som en del av vår rammeavtale får du prioritets service. Dette betyr at vi gir deg raskere respons og håndterer dine behov på en mer effektiv måte. Uansett hvilken henvendelse du har, kan du være trygg på at vi er her for å hjelpe deg, og sørge for at du får den beste opplevelsen.

 

  • Økt kapasitet

Ved å inngå en rammeavtale med oss, får du tilgang til større kapasitet fra våre kursholdere. Dette er spesielt viktig når du har behov for å gjennomføre opplæring for et større antall ansatte samtidig. Vi vil sikre at du får den nødvendige opplæringen til rett tid, uten forsinkelser eller kompromisser.

 

  • Enklere prosess

Med en rammeavtale på plass blir hele prosessen enklere for deg og din bedrift. Alle i organisasjonen din vil vite nøyaktig hvem de skal henvende seg til for å avtale og bestille kurs. Dette eliminerer unødvendig tid og ressursbruk som ofte er forbundet med å organisere opplæring eksternt. Vi tar oss av alt det administrative, slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe for din virksomhet.

Ønsker du en rammeavtale med Kompetansebedriften?

Rammeavtalen vi tilbyr kan gjelde for alle våre kurs, enten det er våre åpne kurs eller bedriftsinterne kurs i din bedrift. Vi tilpasser rammeavtalen i samarbeid med deg, for å sikre at den oppfyller dine spesifikke behov og ønsker.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan du kan dra nytte av en rammeavtale hos oss. 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten. Du samtykker ved å bruke nettstedet videre.