Kompetansebedriften AS og Norsk Trafikksikring innleder et bredt samarbeide

Kompetansebedriften AS og Norsk Trafikksikring innleder et bredt samarbeide

OM NORSK TRAFIKKSIKRING

Norsk Trafikksikring AS er totalleverandør av tjenester innen arbeidsvarsling. Selskapet leverer tjenester og utleie av materiell over hele landet. Vi har solid og god erfaring samt kunnskap om lokale forhold i hele Norge.

Selskapet skal være en foretrukken partner for alle som har arbeid på eller i tilknytning til vei. Våre løsninger skal gi entreprenøren fordeler som rask og god gjennomføring av arbeidet, samt gi full trygghet for arbeidere, trafikanter og utstyr.

Med markedets mest moderne utleiestyring har vi til enhver tid full oversikt over hvor utstyr befinner seg, når det er levert ut, hvilken tilstand utstyret hadde ved levering og hva som er tilgjengelig på forskjellige lokasjoner.

All koordinering av utstyr foregår fra kontorer på Ski, vi har dog lokasjoner på utleiemateriell på mange steder.

Norsk Trafikksikring tilbyr flere typer kurs for bedrifter og organisasjoner. Ved å tilby Kompetansebedriften og Norsk Trafikksikrings sine kurs samlet, så fremstår totaltilbudet komplett. Vi kommer fremover til å tilby hverandres kurs på våre web-sider og i vår markedsføring av kurs for øvrig.

Mer om Norsk Trafikksikring her

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten. Du samtykker ved å bruke nettstedet videre.