VÅRE AVDELINGER

Kompetansebedriften holder kurs i hele Norge, vi har hovedkontoret i Oslo og avdelinger i Trondheim og Vestfold/Vestre Viken/Telemark. Vi er sertifisert av ASAS Sertifiseringsorgan for sakkyndige og opplærings-virksomheter og medlem av Noorsi (Norsk organisasjon for sikkerhetsopplæring), PLF (Personløfter foreningen) og registret leverandør i Start BANK leverandørregister i Achilles Systems AS samt medlem av SFS BA(Sammarbeid for sikkerhet i Bygg og Anlegg). Vi tilbyr dokumentert og sertifisert opplæring i bruk av arbeidsutstyr, førstehjelp, FSE og HMS opplæring. 

I tillegg har vi Nettkurs som E-læring og nettundervisning (Videokonferanse baserte kurs) samt vi tilbyr kjøp av verneutstyr og rådgivning. Kompetansebedriften holder åpne kurs på alle våre avdelinger og tilbyr bedriftsinterne kurs i hele Norge. ta kontakt for et godt tilbud på hvilke av tjenesten vi tilbyr.

Kompetansebedriften AS | Aasta Hansteens vei 3. 0988 Oslo. | Telefon 22 66 01 33. | Post@kompetanse-bedriften.no

Vi er her

Med flere kontorer i Norge er vi representert i nærheten av deg. Vi har kontor i Oslo, Sandefjord, Moss, Bergen og Trondheim.

Har du ikke mulighet til å være fysisk tilstede i et av våre kurslokaler tilbyr vi også flere av kursene våre som fjernundervisning online. 

anders_large

Anders Rivin
Daglig leder / instruktør

rune-1_large

Rune Engen Eberlin
Instruktør. Maskin / Truck – Stor Truck / Teleskoptruck

margrete_large

Margrete Hafsås Rivin
Økonomiansvarlig

Stein olav

Stein Olav Karlsen
Instruktør Truck/kran/YSK

blank_male_avatar
Charles Markinson Avdelingsleder og instruktør avdeling Vestfold og Telemark
bjarte_kulseth_large

Bjarte Kulseth
Avdelingsleder og instruktør Trondheim

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten. Du samtykker ved å bruke nettstedet videre.