KompetanseBedriften logo

KURS I OSLO

Våre kurs i Oslo holdes på flere språk og du kan filtrere kursene etter Norsk, Engelsk og Polsk i språkmenyen.

Kompetansebedriften holder kurs i hele Norge, vi har hovedkontor i Oslo og avdelinger i Vestfold/Telemark og Moss. Vi er sertifisert av ASAS Sertifiseringsorgan for sakkyndige og opplærings-virksomheter og medlem av Noorsi (Norsk organisasjon for sikkerhetsopplæring), PLF (Personløfter foreningen) og registret leverandør i Start BANK leverandørregister i Achilles Systems AS samt medlem av SFS BA (Samarbeid for sikkerhet i Bygg og Anlegg). Vi tilbyr dokumentert og sertifisert opplæring i bruk av arbeidsutstyr, førstehjelp, FSE og HMS opplæring. 

I tillegg har vi nettkurs som e-læring og nettundervisning (videokonferanse-baserte kurs) samt vi tilbyr kjøp av verneutstyr og rådgivningstjenester.

Kompetansebedriften holder åpne kurs på alle våre avdelinger og tilbyr bedriftsinterne kurs i hele Norge. Ta kontakt for et godt tilbud på våre kurs og tjenester.

Vårt praksisområde i Oslo ligger på Rommen. Ta T-bane 4 eller 5 i retning Vestli til Rommen stasjon og følg dette kartet til vårt praksisområdet.

Kompetansebedriften AS | Pottemakerveien 6 b, 0954 Oslo | Telefon 22 66 01 33 | post@kompetansebedriften.

Hovedkontor og teori-lokaler Oslo:

Vårt praksis-område i Oslo:

Siluetter av tre tårnkraner i soloppgang.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten. Du samtykker ved å bruke nettstedet videre.