KURS I SANDEFJORD

Våre kurs i Sandefjord holdes på flere språk og du kan filtrere kursene etter norsk og engelsk i språkmenyen.

Kompetansebedriften holder kurs i hele Norge, vi har hovedkontor i Oslo og avdelinger i Vestfold/Telemark og Moss. Vi er sertifisert av ASAS Sertifiseringsorgan for sakkyndige og opplærings-virksomheter og medlem av Noorsi (Norsk organisasjon for sikkerhetsopplæring), PLF (Personløfter foreningen) og registret leverandør i Start BANK leverandørregister i Achilles Systems AS samt medlem av SFS BA (Sammarbeid for sikkerhet i Bygg og Anlegg). Vi tilbyr dokumentert og sertifisert opplæring i bruk av arbeidsutstyr, førstehjelp, FSE og HMS opplæring. 

I tillegg har vi Nettkurs som E-læring og nettundervisning (videokonferanse-baserte kurs) samt vi tilbyr kjøp av verneutstyr og rådgivning.

Kompetansebedriften holder åpne kurs på alle våre avdelinger og tilbyr bedriftsinterne kurs i hele Norge. Ta kontakt for et godt tilbud på våre kurs og tjenester.

Har du spørsmål om kursene i Sandefjord? Ta kontakt med vår lokale avdelingsleder og instruktør, Charles Markinson på  telefon 98 01 85 01 eller epost charles@kompetansebedriften.no.

Kompetansebedriften AS | Pottemakerveien 6B, 0954 Oslo | Telefon 22 66 01 33 | post@kompetansebedriften.

Våre kurslokaler i Sandefjord:

Bildebeskrivelse: bilde av en orange gravemaskin av typen Lynch fotografert med skyer i bakgrunn.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten. Du samtykker ved å bruke nettstedet videre.