Er du klar for å ta et intensivt E-læringskurs som både er enkelt og effektivt?

E-læring er den enkleste  måten vi mennesker kan holde oss oppdatert på, samt at det både er fleksibelt, rimelig og en effektiv måte å lære seg mer på. Vi i Kompetansebedriften tilbyr et kombinert nettkurs som E.læring i teori og praksis, som vil ta for seg blant annet ”bruk av arbeidsutstyr” og andre relevante teoretiske og praktiske oppgaver. På denne måten sparer kunder verdifull tid ved at teori kurset kan gjennomføres som nettkurs og man da slipper å binde opp verdifull arbeidstid. For at vi skal kunne gi en fullverdig dokumentert opplæring for våre kunder, krever arbeidsmiljøloven og underliggende forskrifter at det fullføres teoretisk og praktisk opplæring.

For at vi skal kunne tilpasse og tilrettelegge den praktiske delen best mulig for våre kunder, kreves det et godt samarbeid med våre kunder. På denne måten vil det alltid være gode dialoger oss imellom. Kundene utfører den teoretiske delen på nett når og hvor man vill. Også avtales den praktiske delen. Den praktiske delen blir avholdt hos oss i Kompetansebedriften, men skulle det være behov for å utføre den hos kunden på prosjekt eller byggeplass, kan dette la seg gjøre ved en forespørsel. Når nettkurset er laget, er det opp til kunden selv å gjennomføre det og det er her E-læring kommer inn i bildet. 

Hvorfor velge våre E-læring nettkurs?

Kompetansebedriften tilbyr interessante og lærerike E-læring nettkurs for deg som er ute etter å lære fra et høyt faglig nivå. For at du skal få best mulig utbytte av vårt E-læring nettkurs, har vi fått våre dyktige konsulenter og instruktører med lang erfaring til å lage kursene. For at alle skal kunne delta på nettkurset blir dette gjennomført digitalt, og dermed tilgjengelig for alle.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om E-læring nettkurs!

Ønsker du mer informasjon om våre nettkurs, eller hvordan E-læring fungerer kan du ta kontakt med oss på telefon: 22 66 01 33 eller sende oss en e-post: post@kompetansebedriften.no. 


FAQ

Vi har mange e-lærings kurs f.eks HMS-FSE-Førstehjelp, stillas og bruk av arbeidsutstyr.

Ja praksis kan gjøres med fadder i egen bedrift eller hos oss.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten. Du samtykker ved å bruke nettstedet videre.