KompetanseBedriften logo

Truckførerkurs på nett T1-T5 Nettundervisning. Ta truckførerkurs teori på nett hjemme

Nyhet! Vi tilbyr Nettundervisning i Truckførerkurs T1-T2-T4-T5.

Nettundervisning kurs

Vi tilbyr også dette kurset som:

Teori modul 1.1 fellesdel kran-truck-maskin og modul 2.2 spesial del truck gjennomføres på nett med video konferanse og full dialog mellom kurs instruktør og deltaker. Teoridel utgjør de 2 første kursdagene av 4 dager.

Praksis gjøres med på vårt praksisområde på rommen i Oslo eller en av våre andre avdelinger (Sandefjord, Trondheim eller Moss) på datoer det arrangeres truckførerkurs der, det er bestiller av kurset sitt ansvar å sjekke at vi har fremtidige kursdatoer andre steder i landet som deltaker kan være med på:  Dette gjelder praksisdel modul 3.2 og 4.2 (2 dager) med oppkjøring. Praksis del utgjør de 2 siste kursdagene av 4 dager med fysisk oppmøte på en av våre avdelinger på kursdatoer.

Eksamen skal avlegges ved fysisk oppmøte samtidig som praksisdel. 

God opplæring er avgjørende for sikker, effektiv og økonomisk truckkjøring. Kompetansebedriften tilbyr truckførerkurs med teori på nett og praksis del hos oss. Vi utdanner trygge og ansvarsbevisste truckførere med gode kunnskaper og ferdigheter. Truckførerkurset gir truckførerbevis og er tilpasset den enkelte deltakers arbeidssituasjon og forhåndskunnskaper.

 

Truckførerkurs opplæring er lønnsomt
Arbeidsmiljøloven og forskrift om utførelse av arbeid krever at truckfører gjennomgår truckførerkurs med teoretisk og praktisk opplæring. Utdanning lønner seg fordi en utdannet truckfører reduserer risikoen for skader og ulykker på personer, gods og bygninger. I tillegg er ansatte med truckførerbevis mer produktive.

Hva ønsker vi å oppnå med vårt truckførerkurs?
Vi ønsker å gi truckførere en god teoretisk og praktisk grunnopplæring i sikker bruk av truck, slik at uhell og ulykker unngås. truckførerkurset gir deltakerne god innsikt i prinsippene for en trucks konstruksjon, virkemåte vedlikehold og betjening.

Hvem passer truckførerkurset for?
Alle som kjører truck skal ha opplæring og truckførerbevis. Det gjelder også vikarer, vedlikeholds personell og arbeidsledere.

 

Innhold truckførerkurs:

  • Modul 1.1 Fellesdel, Kran-Truck-Maskin
  • Modul 2.2 Teoretisk opplæring, løfte- og stablevogner for gods
  • Modul 3.2 Grunnleggende praktisk opplæring
  • Modul 4.2 Praktisk kjøreopplæring

Kontakt oss dersom du har spørsmål som gjelder truckførerbevis eller truckførerkursene våre. Vi kan forsikre deg om at vi kan tilpasse kurset etter dine reelle utfordringer i arbeidslivet.

Avbestilling

Påmeldingen er bindende. Avbestilling må skje innen 5 arbeidsdager før kursdag. Etter disse dagene kan kurset kun avbestilles ved gyldig legeerklæring. Ikke oppmøte på bestilt kurs vil bli fakturert i sin helhet.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten. Du samtykker ved å bruke nettstedet videre.