Teleskoptruck kurs C1 med mulighet for C2

Teleskoptruck deles inn i to hovedklasser; C1 og C2.
Teleskoptruck C1 er en truck hvor overdelen står fast på rammen.
Teleskoptruck C2 er en truck som er montert på en svingkrans.

Kjennetegnet til en teleskoptruck er at de har teleskopbom med rekkevidde på mer enn to meter. I tillegg kan en teleskoptruck løfte opptil 10 tonn.

Våre kursdeltakere på teleskoptruck kurs er bransjefolk som ønsker å videreformidle sunn arbeidsetikk, med stor respekt overfor tunge kjøretøy. For at du som kursdeltaker skal få optimalt utbytte av vårt teleskoptruck kurs, skreddersyr vi kursene etter dine arbeidsoppgaver.

For påmelding og oppsatte kursdatoer, scroll lenger ned på siden!


Hva ønsker vi å oppnå med vårt teleskoptruck kurs C1 og C2?
Vi i Kompetansebedriften har mange formål med våre kurs. Det gjelder også vårt tilbud for teleskoptruck kurs C1 og C2. Når du har fullført teleskoptruck kurset vet du alt fra hvordan teleskoptruckens konstruksjon, samtidig til hvordan du håndterer de mest klassiske utfordringene i dine arbeidsoppgaver.
Sist, men ikke minst skal du automatisk tenke sikkerhet i alle situasjoner hvor du tar i bruk teleskoptruck. På den måten sikrer du lasten, men også arbeidsplass samt dine kollegaer.

Hvem passer teleskoptruck kurset for?
Vårt teleskoptruck kurs C1 med mulighet for utvidelse til C2 passer for deg som ønsker å bli en trygg og sikker fører av teleskoptruck generelt. Samtidig som du vet hvordan du skal håndtere alle situasjoner på arbeid. Samtidig ta høyde for å kalkulere sikkerheten på arbeidsplassen generelt.
Vi i Kompetansebedriften hjelper deg med å bli en trygg sjåfør av teleskoptruck C1 og C2.

Krav til søker:
For å kunne ta teleskoptruck kurs C1 eller C2 stilles det krav om at kursdeltaker har fylt 17 år (bevis utstedes når deltaker har fylt 18 år). Samtidig er det et krav om at du må ha bevis for kurs i enten truckfører , Maskinfører eller G8 kran.

Innhold i vårt teleskoptruck kurs:
· Sikkerhet
· Oppbygging og virkemåte
· Kontroll og vedlikehold
· Stabilitet
· Dokumentasjon og sertifikater
· Trafikk, sikkerhet og godshåndtering

C1 – Teleskoptruck med kapasitet t.o.m 10 tonn. C2 – Rundtomsvingende teleskoptruck t.o.m 10 tonn. -Teorikurs 1 dag og 1 Dag Praksis

Praksisopplæring: på klasse C1 er inkludert i teleskoptruck kurset eller kan tas i egen bedrift med godkjent fadder.

Pris:

4 000kr for C1. for utvidelse til C2 1 500kr.

Eksamen: Skriftlig teoretisk prøve på 1 time og Praktisk oppkjøring.

Etter bestått avsluttende teoretisk eksamen og praktisk oppkjøring, utstedes kompetansebevis fra Sentralbevisregisteret SFS.


This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.