Førerløftende truck

Hva er en førerløftende truck?

En førerløftende truck er en truck som brukes til å løfte og transportere varer eller personell til forskjellige høyder. Denne trucktypen brukes ofte på lager, fabrikker, dekkhotell og høytlager for plukking av varer. Derfor er den utstyrt med en løfteplattform, eller en kurv som kan heves og senkes. 

Førerløftende
T3 trucker er godkjent for personløft, og skal være utstyrt med et nødsenk system fra bakkenivå hvor andre kan få kurven ned. Den er også utstyrt med et redningssett/ nedfiringsenhet for å kunne gjøre en egen evakuering ved nødstilfelle. T3 truckklassen finner du førerløftende trucker sammen med høytløftende plukktrucker og svinggaffeltrucker. Her kan du lese om de ulike truckklassene og hva de betyr.  


Det er viktig med kunnskap og opplæring for å betjene en førerløftende truck på en trygg måte, da feil bruk kan føre til ulykker. Hos oss får du truckførerkurs som gir grunnleggende sikkerhetsopplæring av truck. 

Lær mer om førerløftende truck på vårt truckførerkurs her!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten. Du samtykker ved å bruke nettstedet videre.