Palletruck/ Snile

Hva er en palletruck/ snile?

En palletruck, også kjent som en snile, er en mindre truck som brukes til å flytte og løfte paller. Denne trucktypen hører under T1 truck, og er spesielt designet for å håndtere materialer på gulvet i lager og i produksjonsområder. Palletrucken består vanligvis av en horisontal plattform med gafler for å løfte og støtte paller. Den har også hjul og et styrehendel som gjør det enkelt å manøvrere.

Lær å bruke palletruck/ snile på vårt T1 truckførerkurs her.

Palletrucker finnes i ulike varianter, inkludert manuelle og elektriske modeller. Manuelle palletrucker, kalles også jekketralle, krever at du dytter eller trekker lasten. Elektriske palletrucker er drevet av batterier, og har en motor som gjør det mulig å kjøre og løfte lasten med minimal anstrengelse.

Palletrucker brukes i mange bransjer og er spesielt nyttige på steder der det er behov for å flytte, og organisere store mengder paller eller andre tunge gjenstander. De bidrar til å øke effektiviteten og sikkerheten ved lasting, lossing og transport av varer i et lager, produksjonsmiljø eller på lastebiler.

Les mer om andre truckklasser her. 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten. Du samtykker ved å bruke nettstedet videre.