Kurs i bruk av arbeidsutstyr og verneutstyr

Vi har kursene du trenger for bruk av arbeidsutstyr og verneutstyr. Se vår kurskalender nedenfor, og meld deg på det kurset du trenger! 

Opplæring, instruksjon og øvelse

Vi tilbyr opplæring i bruk av arbeidsutstyr og verneutstyr som bygger på en kartlegging av farene du kan bli utsatt for på arbeidsplassen. Under opplæringen sikrer vi at du får bruke det aktuelle arbeidsutstyret og verneutstyret, med nødvendig opplæring og øvelse i hensiktsmessig arbeidsteknikk. 

Vi setter deg i fokus og tilpasser opplæringen etter ditt behov. Vi tilbyr kurs i bruk av forskjellige arbeidsutstyr og verneutstyr over hele landet, og kan holde kursene både på Norsk, Engelsk, Polsk eller via tolk.

Hvor kan jeg ta kurs i bruk av arbeidsutstyr og verneutstyr?

Alle våre kurs holdes slik du vil, enten med all teori og praksis i våre kurssentre i Oslo, Vestfold og Telemark (Sandefjord), Moss, Trondheim og Bergen, eller som fadderløsning i din bedrift. Kursene presenteres på en pedagogisk og lett forståelig måte. 

Hvordan kan jeg betale for kurset?

Etter at du har meldt deg på kurset velger du betalingsløsning.
Da kommer det et nytt sikkert vindu opp hvor du kan velge å betale med følgende:

Vipps: Du kan betale kurset med Vipps, enkelt og greit.

Faktura: Velger du faktura som betalingsmåte sender vi deg en faktura på e-post etter påmelding.

Kort, kreditt eller debetkort: Du kan betale kurset med alle kreditt- og debetkort.

Delbetaling: På kurs som koster mellom 2500 – 10.000 kr er det mulig å dele opp betalingen i to deler. Da betaler du 50 % ved påmelding og 50 % ved kursslutt. 

På kurs over 10.000 kr er det mulig å dele opp betalingen i tre deler. Da betaler du 33 % ved påmelding, 34 % ved kursslutt og 33 % en måned etter kursslutt.

Vi setter kunden i fokus og tilpasser selvfølgelig opplæringen etter ønsket behov.
Kontakt oss gjerne dersom du ønsker du mer informasjon om disse kursene.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten. Du samtykker ved å bruke nettstedet videre.