Anhuker og signalgiver kurs

Skal du utføre arbeid med løfteoperasjoner eller på andre steder med behov for anhuking av last eller signalgiving? Er du ute etter å øke kompetansen din når det gjelder disse arbeidsoppgavene. eller ser du kanskje etter nye karrieremuligheter. Dersom du skal arbeide med anhuking eller signalgiving bør du ha anhuker og signalgiverkurs.

Hva ønsker vi å oppnå med vårt Anhuker og signalgiverkurs?

Vi mener at hensikten med å ta et slik kurs er at personer som jobber med løfteredskap skal tilegne seg kunnskap om bruk, vedlikehold, daglig kontroll og kasseringsregler av ulike løfteredskap. En skal også kunne gi signaler til fører av kran eller annen løfteinnretning slik at uhell og ulykker i forbindelse med løfteoperasjoner unngås. Vi har satt fokus på gruppen med stropp og anhukere, signalgivere og andre som daglig jobber med kran og løft. Dette er spesielt for deg som jobber i bygg- og anleggsbransjen og bruker løfteredskaper daglig i mange varianter.

Hvem passer anhukerkurset for?
Et stroppekurs og anhukerkurs egner seg for deg som benytter løfteredskap og som skal utføre tyngre løft med maskiner, kraner og annet tilsvarende utstyr. Alle som huker av og på last skal ha anhukerkurs og anhukerbevis. Det gjelder også vikarer, vedlikeholds personell og arbeidsledere.

Hensikten med anhuker og signalgiver kurset?

Vi ønsker å gi alle som skal arbeide med løfteredskaper mer kunnskap om hvordan man bruker disse på en riktig og sikker måte slik at mulighetene for et uhell er minimale. Etter vårt anhuker og signalgiverkurs vil man få en bevisst holdning til farene som kan oppstå under arbeid med slike redskaper og hvordan du kan unngå disse. Du skal kunne signalisere til dine arbeidskolleger hurtig og på en måte som gjør at sikkerheten på arbeidsplassen opprettholdes på en best mulig måte.

Vi i Kompetansebedriften tilbyr anhukerkurs og signalgiverkurs over hele landet, og dersom det er ønskelig kan vi holde stropp og anhukerkurs på engelsk, polsk eller ved hjelp av en dyktig tolk. Vi har et stort nettverk av meget kompetente tolker som kan betjene de aller fleste språk. Vi har læremateriell på engelsk, polsk og norsk. Vi har mange kursdeltakere som lærer om trygghet, signaler og sikkerhet på arbeidsplassen. Vi får mange gode tilbakemeldinger fra våre deltakere på anhukerkurs som har fått et anhukerbevis de kommer til å få bruk for i mange år.

Med et anhukerbevis har du et arbeidsdokument som ikke går ut på dato og som øker sikkerheten for både deg selv og alle dine kolleger.

Kurs hos kompetansebedriften                                                                                  Kompetansebedriften utfører fallsikringskurs over hele landet, og kan holde anhuker og signalgiverkurs på Norsk, Engelsk, Polsk eller via tolk. I våre kurssentre i Oslo, Sandefjord og Trondheim holder vi interessante og lærerike anhuker og signalgiverkurs kurs presentert på en pedagogisk og lett forståelig måte.

Kompetansebedriften setter kunden i fokus og tilpasser selvfølgelig opplæringen etter ønsket behov. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker du mer informasjon om dette kurset.


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten. Du samtykker ved å bruke nettstedet videre.