Bedriftsinterne kurs

Bedriftsintern kurs og opplæring

Kompetansebedriften kan tilby alle sine kurs som bedriftsintern opplæring i hele Norge. Vi tilpasser selvfølgelig det bedriftsinterne kurset til kunden.

Fordelene med bedriftsinternt kurs er mange:

  • Unngå reise og reisekostnader
  • Bli i egne lokaler
  • Er det flere som skal ha samme kurs er det kostnadseffektivt
  • Mulighet for tilpasning slik at kurset passer for din bedrift.

Erfaring

Vi har flere års erfaring med kurs, konferanser og bedriftsinterne kurs innenfor sertifisert og dokumentert sikkerhetsopplæring. Vi følger ditt oppdrag fra første kontakt til fullført kurs.

Kompetanse

 Vi har godt samarbeid med kursholdere i hele Norge med gode evalueringer fra tidligere kurs. Vi håndplukker de beste kursholdere innenfor hvert fagområde for å innfri dine forventninger. Våre kursholdere kommer fra forskjellige bransjer og har god erfaring og fagkunnskap om fagene de underviser i.

Kvalitet

Våre kursholdere rangeres høyt både på den faglige kompetansen og pedagogiske fremstilling til deres kurs. Hvert kurs blir evaluert for å kvalitetssikre at kundene har fått det den leveransen de har bestilt.

Bedriftsinterne kurs

Bedriftsinterne kurs er et effektivt og lønnsomt alternativ dersom flere i din bedrift har behov for kompetanseheving samtidig. Det kan også være et godt alternativ dersom bedriften har spesielle ønsker som ikke dekkes av våre standardkurs.

Kompetansebedriften har lang erfaring med bedrifsinterne kurs og opplæring. Et bedrifstinternt kurs kan ta utgangspunkt i et av våre eksisterende kurs ved at man velger de modullene som er relevant for din bedrift. På denne måten sikrer du høy rellevans og minimalt med kursdager.

Kurset du velger kan holdes hos dere eller i våre lokaler, alt etter hva som passer best. Vi kan tilby alle kurs som allerede finnes i vår kursportefølje og spesialtilpassede kurs som utvikles og skreddersys etter deres ønsker.

Forespørsel om bedriftsinterne kurs

Kryss av for hvilke kurs dere ønsker tilbud på
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten. Du samtykker ved å bruke nettstedet videre.