Repetisjonskurs maskinfører M1-M6

Har du behov for repetisjon av maskinføreropplæringen? Vi har repetisjonskurset du trenger for å friske opp i dine kunnskaper og ferdigheter når det kommer til maskinkjøring!

Klasseromskurs

Ønsker dere et bedriftsinternt kurs?

Maskinfører M1-M2-M3-M4-M5-M6 repetisjonskurs

Repetisjonskurset i maskinfører vil gi deltakerne en god oppfrisking i de forskjellige maskinenes konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk. For å unngå uhell og ulykker i forbindelse med arbeid med maskin kan det være greit å oppfriske og repetere litt fra grunnopplæring i sikker bruk av maskiner. Kurset kan tilpasses deltakernes erfaringer og kompetanse i forbindelse med maskinkjøring. Det er flere og flere bedrifter som krever og ser nytte at man repeterer og oppfrisker opplæringen, nettopp for å unngå ulykker og uønskede hendelser ved bruk av disse maskinene.

Repetisjonskurs gir bedre trygghet

Med dette repetisjonskurset vil du få et frisket opp kunnskapene og ferdighetene som øker sikkerheten og mulig dine jobbmuligheter: Det handler om sikkerhet på arbeidsplassen og trygghet for deg som til daglig bruker en av disse maskinene på arbeid.

God opplæring og jevnlig repetisjon er avgjørende for sikker, effektiv og økonomisk maskinkjøring. Kompetansebedriften tilbyr maskinfører repetisjonskurs som opprettholder trygge og ansvarsbevisste førere med gode kunnskaper og ferdigheter.

Les mer om kurset under påmeldingsskjemaet!

Hvordan kan jeg betale for repetisjonskurset?

Etter at du har meldt deg på kurset velger du betalingsløsning. Da kommer det et nytt sikkert vindu opp hvor du kan velge å betale med følgende:
 
Vipps:
Du kan betale kurset med Vipps, enkelt og greit.
 
Faktura:
Velger du faktura som betalingsmåte sender vi deg en faktura på e-post etter påmelding.
 
Kort, kreditt eller debetkort:
Du kan betale kurset med alle kreditt- og debetkort.
 
Delbetaling:
På kurs som koster mellom 2500 – 10.000 kr er det mulig å dele opp betalingen i to deler. Da betaler du 50% ved påmelding og 50% ved kursslutt. 
 
På kurs over 10.000 kr er det mulig å dele opp betalingen i tre deler. Da betaler du 33% ved påmelding, 34% ved kursslutt og 33% en måned etter kursslutt.

Hva ønsker vi å oppnå med vårt repetisjonskurs?

Vi ønsker å gi maskinførere en god teoretisk og praktisk repetisjonsopplæring i sikker bruk av maskiner, slik at uhell og ulykker unngås. Kurset gir deltakerne god innsikt i prinsippene for de forskjellige maskinenes konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og betjening.

Hvem passer repetisjonskurset for?

Maskinfører repetisjonskurset egner seg for deg som har maskinførerbevis fra før og kanskje ikke har praktisert med disse maskinene på en stund, eller vil friske opp sine ferdigheter og kunnskaper innen maskinkjøring.

Tidsforbruk:

Repetisjonskurset varer i 2 dager. Ca. 8 timer teori og 8 timer praksisopplæring.

Kompetansebedriften setter kunden i fokus og tilpasser selvfølgelig repetisjonskurset etter ønsket behov. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker du mer informasjon om repetisjons kurset for maskinførere. Vi kommer gjerne ut til din bedrift for å holde dette bedriftsinternt hos dere. Ta kontakt for et godt tilbud.

Ser du etter et annet maskinførerkurs?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten. Du samtykker ved å bruke nettstedet videre.