KompetanseBedriften logo

Førstehjelpskurs for bygg & anlegg

Kompetansebedriften AS er en totalleverandør av sikkerhetsprodukter og opplæring til industrien. Vår filosofi er enkel: Nøkkelen til en sikker og effektiv arbeidsdag går gjennom kunnskap og riktig utstyr. I vårt kurssenter i Oslo holder vi interessante og lærerike kurs innenfor førstehjelp for de som jobber med bygg og anlegg. Kursene vi gjennomgår vil bli presentert på en pedagogisk og lett forståelig måte. Våre kursholdere og instruktører har lang erfaring fra bygg, anlegg og offshorevirksomhet. 

Klasseromskurs

Ønsker dere et bedriftsinternt kurs?

Kompetansebedriften setter kunden i fokus og tilpasser selvfølgelig opplæringen etter ønsket behov.

Her er det ingen grunn til å nøle med å melde deg selv og resten av teamet ditt opp til førstehjelpskurs. Hvor mange av oss kan med hånden på hjertet si at vi vet hva vi skal gjøre om noen rundt oss trenger hjelp? Tenk deg at du er den første som ankommer åstedet for en trafikkulykke, eller at din nærmeste kollega får hjertestans. Tenk deg at din innsats vil være helt avgjørende for om de overlever, men at du ikke aner helt hva du skal gjøre. Vi vet at for mange av oss kan dette fort bli til virkelighet. Likevel er det for få av oss som med sikkerhet kan si at vi vet hva vi skal gjøre dersom noen rundt 20 oss har behov for førstehjelp. 

På enkelte arbeidsplasser med store maskiner, høydearbeid og skarpe verktøy, er det fort gjort at ulykken inntreffer, og skadeomfanget kan bli stort – eventuelt med dødelig utgang. Dermed kan første­hjelpen bli svært avgjørende for å redde liv, og du ønsker derfor noe mer omfattende og grundigere førstehjelpskurs som er mer tilpasset spesifikk skade- og arbeidsrisiko i din virksomhet.

Effektivt førstehjelpskurs

Kompetansebedriften har et effektivt førstehjelpskurs som varer opp til 5 timer. Vi ønsker at antall deltakere skal være på maks 12 stk. Pr. Instruktør. Førstehjelpskurset vi tilbyr innenfor bygg og anlegg, tar for seg følgende tema i teori og praksis:

 • Varsle 1-1-3
 • Undersøkelse av livløs person
 • Puster/puster ikke
 • Fremmedlegeme i luftveien
 • Øvelser på sideleie
 • Hjerte-lungeredning med brystkompresjoner og innblåsinger, 30:2
 • Store blødninger
 • Fall- og klemskader
 • Brannskader
 • Etseskader
 • Akutt livstruende sykdom
 • +bedriftens eget ønske

Kompetansebedriften setter kunden i fokus og tilpasser selvfølgelig opplæringen etter ønsket behov. Ønsker du dermed mer informasjon innenfor førstehjelpskurs for bygg og anlegg, ta kontakt med oss på telefon: 22 66 01 33 eller send oss en mail: post@kompetanse-bedriften.no. Sammen ønsker vi i kompetansebedriften å finne løsninger som kan bidra til å sikre dere en trygg og effektiv arbeidsdag for deg og dine ansatte. Kompetansebedriften er en ASAS sertifisert bedrift, samt medlem av NOORSI (Norsk organisasjon for sikkerhetskompetanse).

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten. Du samtykker ved å bruke nettstedet videre.