KompetanseBedriften logo

Nettundervisning

Nettundervisning med praksisopplæring!

Kompetansebedriften AS tilbyr nettundervisning i kombinasjon med praksisdel på nesten alle våre kurs. Teoridelen gjennomføres som nettundervisning (videokonferanse) og praksisdelen gjennomføres hos oss eller ute hos kunden

Er du klar for å ta et intensivkurs som både er enkelt og effektivt?

Nettundervisning er den enkleste måten vi mennesker kan holde oss oppdatert på, samt at det er en fleksibel og effektiv måte å tilegne seg ny kunnskap på. Vi i Kompetansebedriften tilbyr en kombinasjon av nettundervisning på den teoretiske delen av undervisningen og fysisk tilstedeværelse på den praktiske delen av undervisningen.

I den praktiske delen av undervisningen vil vi undervise iblant annet bruk av arbeidsutstyr og maskiner samt andre relevante praktiske oppgaver. På denne måten sparer kunder verdifull tid ved at teoridelen gjennomføres som nettkurs og man slipper å bruke arbeidstid til reise og opphold.

Sertifiseringen krever teoretisk og praktisk opplæring

For at vi skal kunne gi en fullverdig dokumentert og sertifisert opplæring for våre kunder, krever arbeidsmiljøloven og underliggende forskrifter at det fullføres både teoretisk og praktisk opplæring.

Kundene utfører først den teoretiske delen av undervisningen på nett. Vi har nettundervisning både på dagtid hvor en følger klasseromsundervisningen og som e-læringskurs der du selv bestemmer oppstartstidspunkt. Deretter avtales den praktiske delen av undervisningen. Den praktiske delen blir avholdt hos oss i Kompetansebedriften, men skulle det være behov for å utføre den hos kunden på prosjekt eller byggeplass, kan dette selvfølgelig la seg gjøre ved en forespørsel.

Hvorfor velge våre nettkurs?

Kompetansebedriften tilbyr interessante og lærerike nettundervisningskurs for deg som er ute etter å lære fra et høyt faglig nivå. Våre digitale klasserom baserer seg på interaktive klasserom. Akkurat som vi gjør i den tradisjonelle undervisningen, så er det også diskusjoner og dialog i det digitale klasserommet. Den enkelte fagansvarlige tilpasser undervisningen her, akkurat som i et tradisjonelt klasserom, slik en mener det gir best læring og aktivisering av kursdeltagerne.

FAQ

Dette foregår som videokonferanse over plattformen ZOOM med full dialog via lyd og video overføring mellom deltakerne og instruktør til faste datoer og tider.

Du får tilsendt en invitasjon i forkant av kurset på mail. Finner du den ikke i innboksen din kan du sjekke om den er kommet i spam/reklame/søppelpost mappen.

Nei, eksamen gjennomføres samtidig som den praktiske delen av undervisningen gjennomføres, enten det er her hos Kompetansebedriften eller ute hos kunden.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten. Du samtykker ved å bruke nettstedet videre.