Nettundervisning

Nyhet, Nettundervisning med praksisdel!

Kompetansebedriften AS tilbyr Nettundervisning i kombinasjon med praksisdel på nesten alle våre kurs under Corona perioden. Teori gjøres som en Nettundervisning/webinar og praksis gjøres med begrenset antall deltakere pr praksis del av kurset, med enn til hver tid gjeldende smitteverntiltak.

Praksis avtales inviduelt etter fullført teoridel.

Er du klar for å ta et intensivt Nettundervisning kurs som både er enkelt og effektivt?

Nettundervisning er den enkleste måten vi mennesker kan holde oss oppdatert på, samt at det både er fleksibelt, rimelig og en effektiv måte å lære seg mer på. Vi i Kompetansebedriften tilbyr en kombinert nettundervisning kurs i teori og praksis, som vil ta for seg blant annet” bruk av arbeidsutstyr” og andre relevante teoretiske og praktiske oppgaver. På denne måten sparer kunder verdifull tid ved at teori kurset kan gjennomføres som nettkurs og man da slipper å binde opp verdifull arbeidstid i reise og opphold. For at vi skal kunne gi en fullverdig dokumentert og sertifisert opplæring for våre kunder, krever arbeidsmiljøloven og underliggende forskrifter at det fullføres teoretisk og praktisk opplæring.

For at vi skal kunne tilpasse og tilrettelegge den praktiske delen best mulig for våre kunder, kreves det et godt samarbeid med våre kunder. På denne måten vil det alltid være gode dialoger oss imellom. Kundene utfører den teoretiske delen på nett på oppsatte nettundervisnings datoer og tid. Også avtales den praktiske delen. Den praktiske delen blir avholdt hos oss i Kompetansebedriften, men skulle det være behov for å utføre den hos kunden på prosjekt eller byggeplass, kan dette la seg gjøre ved en forespørsel.

Hvorfor velge våre nettundervisninger kurs?
Kompetansebedriften tilbyr interessante og lærerike nettundervisningskurs for deg som er ute etter å lære fra et høyt faglig nivå. For at alle skal kunne delta på våre nettkurs blir dette gjennomført digitalt, også eksamen og dermed tilgjengelig for alle.

FAQ

Dette foregår som videokonferanse over plattformen ZOOM med full dialog via lyd og video overføring mellom deltakerne og instruktør til faste datoer og tider.

Du får tilsendt en invitasjon i forkant av kurset på mail. Finner du den ikke i innboksen din kan du sjekke om den er kommet i spam/reklame/søppelpost mappen.

Eksamen på nett gjennomføres med Multites. Det er et system som brukes av opplæringsvirksomheter i Norsge, Sverige og Danmark. Du får en invitasjon av oss på slutten av nettundervisningen der du logger deg inn og tar eksamen.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten. Du samtykker ved å bruke nettstedet videre.