Fallsikring Nettundervisning

Nyhet! Vi tilbyr Nettundervisning i bruk av fallsikringsutstyr.

Nettundervisning kurs

Vi tilbyr også dette kurset som:

Bruk av fallsikring gjennomføres på nett med videokonferanse og muligheter for dialog mellom instruktør og deltaker.

Kompetansebedriften avholder interessante og lærerike fallsikringskurs med høyt faglig nivå. For at du skal få best mulig utbytte av vårt fallsikringskurs har våre konsulenter og instruktører lang erfaring og stor kompetanse. Vi gjennomfører fallsikringskurs over hele landet og tilpasser kurset dine behov og arbeidsoppgaver.

Hva ønsker vi å oppnå med vårt fallsikringskurs?

Hovedhensikten med fallsikringskurset er å gi den som skal arbeide i høyden kunnskap om sikker bruk, daglig kontroll og vedlikehold samt kasseringsregler for ulike typer fallsikringsutstyr. Etter gjennomgått fallsikringskurs skal deltakerne være i stand til å velge korrekt fallsikringsutstyr til det arbeidet de skal utføre. Når du er bevisst farene som kan oppstå vil du kunne legge forholdene til rette for en trygg arbeidsplass, både for deg selv, men også for dine kollegaer som er like viktig på en arbeidsplass. Hos oss lærer du at det skal være gøy å jobbe, men samtidig se situasjoner med refleks slik at du enkelt kan forebygge en arbeidsulykke.

Hvem passer fallsikringskurs for?

Kurset egner seg for deg som skal ta i bruk fallsikringsutstyr eller som arbeider i høyder over 2 meter og hvor det er fare for å falle.

Innhold i vårt fallsikringskurs:

  • Lover og forskrifter
  • HMS – helse, miljø og sikkerhet
  • Sakkyndig og daglig kontroll
  • Fallforhindrende og falloppfangende systemer
  • Typer og oppbygging av fallsikringsutstyr
  • Fallblokk, falldemper, linjesystemer og andre komponenter
  • Kasseringsregler for fallsikringsutstyr
  • Redning og evakuering systemer og rutiner
  • Praktisk gjennomgang av fallsikring og redning

Kjøp ditt nye fallsikringsutstyr her

Vi skreddersyr fallsikringskurs etter dine behov og fremtidige praktiske oppgaver i forbindelse med arbeider i høyden. Dersom du har spørsmål vedrørende våre kurs er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss!

Kompetansebedriften AS er ved siden av å være kursholder for fallsikring, en totalleverandør av sikkerhetsprodukter og opplæring til industrien. Vår filosofi er enkel: Nøkkelen til en sikker og effektiv arbeidsdag går gjennom kunnskap og riktig utstyr. I vårt kurssenter i Oslo holder vi interessante og lærerike kurs presentert på en pedagogisk og lett forståelig måte. Våre kursholdere og instruktører har lang erfaring fra bygg, anlegg og offshorevirksomhet. Kompetansebedriften setter kunden i fokus og tilpasser selvfølgelig opplæringen etter ditt behov.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten. Du samtykker ved å bruke nettstedet videre.