KompetanseBedriften logo

Teleskoptruckkurs C1 og C2

Trenger du kurs i teleskoptruck? Da har du kommet til rett kursholder. Vi er en sertifisert leverandør av teleskoptruckkurs med de beste kursholderne på markedet. Se vår kurskalender og meld deg på her. 

Klasseromskurs

Vi tilbyr også dette kurset som:

Ønsker dere et bedriftsinternt kurs?

Kurset gjelder for følgende teleskoptruck:

C1 – Teleskoptruck C1 med løftekapasitet inntil 10 tonn

Maskin med hevbar og teleskopisk bom med en eller flere teleskoper med rekkevidde over 2 meter der bommen og overkonstruksjonen står fast på undervogn chassis.

C2 - Rundtomsvingende teleskoptruck C2 med løftekapasitet inntil 10 tonn

Maskin med hevbar og teleskopisk bom der bom er montert på egen bevegelig- /rundtomsvingende konstruksjon der manøverplass følger med bomkonstruksjonen rundt.

Hva ønsker vi å oppnå med vårt teleskoptruck kurs?

Vi har siden 2015 håndplukket de beste i bransjen til å undervise våre elever og gjøre de trygge i arbeid og at de består kurset på første forsøk. Vi ønsker å gi eleven av kurset en god teoretisk og praktisk grunnopplæring i sikker bruk av teleskoptruck for å unngå ulykker. Kurset gir deltakerne god innsikt i prinsippene for en teleskoptrucks konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og betjening.


Les mer om kurset under påmeldingsskjemaet!

Hvordan kan jeg betale for teleskoptruckkurset?

Etter at du har meldt deg på kurset velger du betalingsløsning. Da kommer det et nytt sikkert vindu opp hvor du kan velge å betale med følgende:
 
Vipps:
Du kan betale kurset med Vipps, enkelt og greit.
 
Faktura:
Velger du faktura som betalingsmåte sender vi deg en faktura på e-post etter påmelding.
 
Kort, kreditt eller debetkort:
Du kan betale kurset med alle kreditt- og debetkort.
 
Delbetaling:
På kurs som koster mellom 2500 – 10.000 kr er det mulig å dele opp betalingen i to deler. Da betaler du 50% ved påmelding og 50% ved kursslutt. 
 
På kurs over 10.000 kr er det mulig å dele opp betalingen i tre deler. Da betaler du 33% ved påmelding, 34% ved kursslutt og 33% en måned etter kursslutt.

Hvem passer teleskoptruck kurset for?

Teleskoptruck kurs C1 og teleskoptruck kurs C2 egner seg for deg som tar i bruk eller ønsker å ta i bruk teleskoptrucker i din daglige arbeidshverdag. Når du fullfører kurset for teleskoptrucker vil du være en trygg og sikker fører av teleskoptrucker som kan håndtere alle krevende situasjoner. Med et truckførerbevis åpner det seg mange jobbmuligheter i ulike arbeidssammenhenger. Vi har listet opp hvilke yrker som krever truckførerbevis her. 

Er du usikker på hvilken truckklasse du trenger truckførerbevis for? Les vår artikkel om de ulike truckklassene her.

Teleskoptruck sertifikat

Kursene inneholder alt du trenger av teori og praksis for å bli dyktig med teleskoptruck. Etter kurset vil du motta kompetansebevis og ditt eget teleskoptruck sertifikat.

Krav til kursdeltager for teleskoptruck C1 og C2:

Som kursdeltaker av teleskoptruck C1 og C2 må du ha fylt 18 år. Du må også inneha bevis på: truck, masseforflytningsmaskin eller G8 lastebilkran. Du må også beherske språket kurset gjennomføres på.

Teleskoptruckkurs pris

4.500kr for kun C1.

2.000kr tillegg for utvidelse til C2

Kompetansebedriften setter kunden i fokus og tilpasser selvfølgelig opplæringen etter ønsket behov. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker du mer informasjon om kurset i teleskoptruck kurs C1 med mulighet for C2.

Teleskoptruckkurs hos kompetansebedriften

Kompetansebedriften utfører teleskoptruck kurs over hele landet, og kan holde teleskoptruck kurs på Norsk, Engelsk, Polsk eller via tolk. Vårt læremateriell får du på Engelsk, Polsk og Norsk.

I våre kurssentre i Oslo, Sandefjord, Trondheim og Moss holder vi interessante og lærerike truckførerkurs presentert på en pedagogisk og lett forståelig måte

Trenger du andre truckførerkurs?

FAQ

For på ta teleskoptruck kurs må du ha truck T4 eller G8 Lastebilkran eller en av M1-M6 fra en norsk opplæringsvirksomhet først. Teleskoptruck er videreutdanning av en av de.

Ja, arbeidstakeren kan få kompetansebevis for de maskinkategoriene vedkommende har fått opplæring i hos sertifisert opplæringsvirksomhet. Samtidig er tillatelsen fra Arbeidstilsynet med som grunnlag for dokumenterte kvalifikasjoner. Tillatelsen må brukes sammen med det nasjonale kompetansebeviset og det utstedte norske kompetansebeviset fra sertifisert virksomhet for de nye maskinkategoriene.

Ja men da må det inngå en fadderavtale mellom opplæringsvirksomhet, arbeidsgiver(bedrift) og en fadder. Fadder må ha bevis i aktuell klasse og minimum 3 års erfaring. Fadder står som ansvarlig fører av teleskoptrucken under opplæringsperioden.

Prisen avhegier av antall praksis klasser C1 og C2

Teori og praksis C1 koster 4000kr

Teori og praksis C1 og C2 koster 5500kr

Pluss 500kr for beviset.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten. Du samtykker ved å bruke nettstedet videre.