Offshore kurs

Oljebransjen har hundretusenvis av arbeidere over hele verden som skaper hundrevis av milliarder globalt. Skal man jobbe offshore er det nødvendig og ha en del offshorekurs og kvalifikasjonene som selskapene etterspør ved ansettelse.

De personer som arbeider i offshorebransjen må jevnlig gjennom nødvendige offshore kurs og repetisjonskurs for å holde seg sertifiserte og attraktive for oljeselskapene.

Mange offshorekurs er obligatoriske for å opprettholde sikkerheten til de som jobber offshore. I kursoversikten under finner du et bredt utvalg av offshore kurs som gjør deg kvalifisert til en rekke stillinger offshore. Eksempler er offshore kurset riggerkurs, G11 Løfteredskap, stillasbygging, containerpakke kurs osv.

Start drømmen din med å jobbe offshore, dette kan du gjøre ved å øke din kompetanse med et offshorekurs! Meld deg på et av våre offshore kurs nå!

Vi tilbyr offshore kurs for opplæring av olje- og gassvirksomheten sine ansatte på norsk sokkel. Alle offshore kursene er satt opp i henhold til Norsk Olje og Gass sine retningslinjer.

Drømmer du om en karriere offshore? Vi hjelper deg med offshore kurs!


Hvor holdes kursene?

Alle våre kurs holdes slik du vil, enten med all teori og praksis i våre kurssentre i Oslo, Vestfold og Telemark (Sandefjord), Moss, Trondheim og Bergen, eller som fadderløsning i din bedrift. Vi tilbyr også teori som nettbasert kurs i kombinasjon med praksis hos oss eller med fadderløsning. 

Hvordan kan jeg betale for kurset?

Etter at du har meldt deg på kurset velger du betalingsløsning.
Da kommer det et nytt sikkert vindu opp hvor du kan velge å betale med følgende:

Vipps:
Du kan betale kurset med Vipps, enkelt og greit.

Faktura:
Velger du faktura som betalingsmåte sender vi deg en faktura på e-post etter påmelding.

Kort, kreditt eller debetkort:
Du kan betale kurset med alle kreditt- og debetkort.

Delbetaling:
På kurs som koster mellom 2500 – 10.000 kr er det mulig å dele opp betalingen i to deler. Da betaler du 50% ved påmelding og 50% ved kursslutt. 

På kurs over 10.000 kr er det mulig å dele opp betalingen i tre deler. Da betaler du 33% ved påmelding, 34% ved kursslutt og 33% en måned etter kursslutt.