Offshore kurs

Oljebransjen har hundretusenvis av arbeidere over hele verden som skaper hundrevis av milliarder globalt. Skal man jobbe offshore er det nødvendig og ha en del offshore kurs og kvalifikasjonene som selskapene etterspør ved ansettelse.

Drømmer du om en karriere offshore? Vi hjelper deg med offshore kurs!

Sertifisert kurs for offshorebransjen

De personer som arbeider i offshorebransjen må jevnlig gjennom nødvendige offshore kurs og repetisjonskurs for å holde seg sertifiserte og attraktive for oljeselskapene.

Mange offshorekurs er obligatoriske for å opprettholde sikkerheten til de som jobber offshore. Derfor finner du et bredt utvalg av kurs som gjør deg kvalifisert til en rekke stillinger i offshore i kursoversikten under. Eksempler er offshore kurset riggerkurs, G11 Løfteredskap, stillasbygging, containerpakke kurs osv.

Start drømmen din med å jobbe offshore, dette kan du gjøre ved å øke din kompetanse med et offshorekurs! Meld deg på et av våre kurs nå!

Vi tilbyr offshore-kurs for opplæring av olje- og gassvirksomheten sine ansatte på norsk sokkel. Alle offshore kursene er satt opp i henhold til Norsk Olje og Gass sine retningslinjer.

Hvor holdes offshore kurs?

Alle våre kurs holdes slik du vil, enten med all teori og praksis i våre kurssentre i Oslo, Vestfold og Telemark (Sandefjord), Moss, Trondheim og Bergen, eller som fadderløsning i din bedrift. I tillegg tilbyr vi teori som nettbasert kurs i kombinasjon med praksis hos oss eller med fadderløsning. 

Se våre avdelinger for mer informasjon om kurssteder og kontaktinformasjon.

Hvordan kan jeg betale for offshore kurs?

Etter at du har meldt deg på kurset velger du betalingsløsning.
Deretter kommer det et nytt sikkert vindu opp hvor du kan velge å betale med følgende:

Vipps:
Du kan betale kurset med Vipps, enkelt og greit.

Faktura:
Velger du faktura som betalingsmåte sender vi deg en faktura på e-post etter påmelding.

Kort, kreditt eller debetkort:
Du kan betale kurset med alle kreditt- og debetkort.

Delbetaling:
På kurs som koster mellom 2500 – 10.000 kr er det mulig å dele opp betalingen i to deler. Da betaler du 50% ved påmelding og 50% ved kursslutt. 

På kurs over 10.000 kr er det mulig å dele opp betalingen i tre deler. Da betaler du 33% ved påmelding, 34% ved kursslutt og 33% en måned etter kursslutt.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten. Du samtykker ved å bruke nettstedet videre.