Offshore kurs

Oljebransjen har hundretusenvis av arbeidere over hele verden som skaper hundrevis av milliarder globalt. Skal man jobbe offshore er det nødvendig og ha en del offshorekurs og kvalifikasjonene som selskapene etterspør ved ansettelse.

De personer som arbeider i offshorebransjen må jevnlig gjennom nødvendige offshore kurs og repetisjonskurs for å holde seg sertifiserte og attraktive for oljeselskapene.

Mange offshorekurs er obligatoriske for å opprettholde sikkerheten til de som jobber offshore. I kursoversikten under finner du et bredt utvalg av offshore kurs som gjør deg kvalifisert til en rekke stillinger offshore. Eksempler er offshore kurset riggerkurs, G11 Løfteredskap, stillasbygging, containerpakke kurs osv.

Start drømmen din med å jobbe offshore, dette kan du gjøre ved å øke din kompetanse med et offshorekurs! Meld deg på et av våre offshore kurs nå!

Vi tilbyr offshore kurs for opplæring av olje- og gassvirksomheten sine ansatte på norsk sokkel. Alle offshore kursene er satt opp i henhold til Norsk Olje og Gass sine retningslinjer.

Drømmer du om en karriere offshore? Vi hjelper deg med offshore kurs!