Stillasbygger kurs 2-5 meter

Klasseromskurs

Vi tilbyr også dette kurset som:

Ønsker dere et bedriftsinternt kurs?

Stillasbygger kurs 2-5 meter

Forskrift om utførelse av arbeid, bruk av arbeidsutstyr og tilhørende tekniske krav, kapittel 17. §17-2. Krav til opplæring, demontering, endring og kontroll av stillas med øverste stillasgulv fra 2 meter og inntil 5 meter. Kurs i stillasbygging 2-5m plattformhøyde. Kurset gir innsikt i relevante lover og regler ved arbeid i høyden. Det gir informasjon om ulike typer stillas, montering / demontering, lover og forskrifter, beregninger osv. Kurset består av 1 dag teoretisk undervisning i stillas bygging og 1 dag praksis bygging av stillas opp til 5 meters plattformhøyde. Kurset tilfredsstilleralle alle krav fra nylig endret regelverk 1.1.2016.

For at arbeidsgiver skal kunne sette arbeidstaker til selvstendig arbeid med stillaser, skal arbeidsgiver påse at arbeidstaker har 7,5 timer teoretisk opplæring og 7,5 timer praktisk øvelse under tilsyn og veiledning av en kvalifisert person. Arbeidsgiver skal i tillegg påse at arbeidstaker får øvelse i bruk av relevant sikringsutstyr mot fall under montering, demontering og endring av stillaskonstruksjoner, herunder bruk av personlig verneutstyr (Fallsikringsutstyr).

Innhold stillasbygger kurs 2-5 meter:

• Ansvar – ansvarsforhold.
• Lover og regler – Arbeidsmiljøloven, krav til systematisk HMS
• Forskrifter – forskrift om utførelse av arbeid / Arbeid i høyden
• Stillasteori – oppbygning / begreper.
• Generelt ved montering av stillas.
• Bruk av fallsikringsutstyr ved bygging av stillas.
• Bygging og demontering av flere typer stillas.
• Bruk av stillas.
• Kontroll av stillas.
• Teoretisk opplæring i bruk av fallsikring.
• Kontroll av stillasmateriell.
• Dokumentasjon.
• 7,5 timer praktisk opplæring av kompetent person.

Ved gjennomført stillasbyggerkurs utstedes det et kursbevis/stillasbyggersertifikat i kredittkort-format. Dette stillasbygger kurset er tilgjengelig på norsk, engelsk og polsk.

Pris kr. 4.500,-

Vi har også stillasbygger kurs 5-9 meter. 

Vi i Kompetansebedriften utfører Stillasbygger kurs over hele landet, og kan holde stillasbygger kurs på norsk, engelsk eller via tolk. Vi har et stort nettverk av tolker og kan betjene de fleste språk. Vi har ca 2000 kursdeltakere hvert eneste år. Vi får svært mange gode tilbakemeldinger fra våre deltakere på Stillasbygger kurs og med stillasbygger bevis de kommer til å få bruk for i mange år.

Kompetansebedriften sørger for at alle våre stillasbygger kurs og instruktører er oppdatert på nye lover og forskrifter kontinuerlig! Kompetansebedriften er en sertifisert opplæringsbedrift.

Kontakt oss dersom du har spørsmål vedrørende Stillasbyggeropplæring eller noen av de andre kursene våre. Vi kan forsikre deg om at vi kan tilpasse stillasbygger  kurset etter dine reelle utfordringer i arbeidslivet.

FAQ

Ja du kan bygge stillas også under 2 meter med dette kurset.

Nei, du kan ikke bygger høyere en 5 meters plattformhøyde. Vi har også kurs opp til 9 meter plattformhøyde.

Ja dette kurset dekker rullestillas, rammestillas og spirstillas opp til 5 meters plattformhøyde.

Nei, dette kurset inkluderer rammestillas, spirstillas og rullestillas opp til 5 meter plattformhøyde Tre og henge stillas krever en egen modul i tillegg.

Det er ingen forkunnskaper som er nødvendig for å delta på kurset, da kurset inkluderer bruk av fallsikring ved stillasbygging inntil aktuell plattformhøyde.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten. Du samtykker ved å bruke nettstedet videre.