Varme arbeider kurs

Vårt varme arbeider kurs er tilpasset kravene fra forsikringsbransjen og ledes av godkjente instruktører med lang arbeidserfaring og høy kompetanse innen varme arbeider kurs. 

Klasseromskurs

Vi tilbyr også dette kurset som:

Ønsker dere et bedriftsinternt kurs?

Hva ønsker vi å oppnå med vårt varme arbeider kurs?

Etter å ha deltatt på varme arbeider kurs skal du ha kunnskaper og nødvendig risikoforståelse for å utføre varme arbeider på en ansvarlig måte som tar hensyn til helse miljø og sikkerhet i henhold til gjeldende regelverk. Helse, miljø og sikkerhet er nettopp noe som blir prioritert hos bedrifter og myndigheter og naturligvis på våre varme arbeider kurs.

Vi har ca 2000 kursdeltakere hvert eneste år. Vi får svært mange gode tilbakemeldinger fra våre deltakere fra varme arbeider kurs. Vi er derfor sikre på at du også vil bli en fornøyd kursdeltaker på varme arbeider kurs.

Hvem passer vårt varme arbeider kurs for?

Varme arbeider kurs egner seg for personell som i sitt daglige virke benytter eller vil komme til å benytte utstyr som går under varme arbeider i forbindelse med arbeidsoppgavene. Som endel av vårt tilbud avholder vi varme arbeider kurs på flere språk enn bare norsk. Vi ønsker å være tilgjengelig for alle. Når du har gjennomført og bestått varme arbeider kurs, samt betalt kursavgift vil du få utdelt et varme arbeider sertifikat. Dette blir enten utdelt av oss eller den som har bestilt det gjeldende varme arbeid kurs.

Innhold varme arbeider kurs:

  • Varme arbeider og sertifikatplikt
  • Brannteori
  • Slokkeøvelse
  • Ansvar
  • Farer ved varmearbeider
  • Utøvelse av varme arbeider
  • Konsekvenser
  • Praksis Slokkeøvelse

Kompetansebedriften sørger for at vårt varme arbeider kurs er oppdatert på nye lover og forskrifter kontinuerlig!

Er det på din arbeidsplass påbudt å ha sertifikat i varme arbeider kurs?

Heldigvis begynner flere og flere bedrifter å forstå at forsikringsbransjen i Norge krever at bedrifter som utfører arbeid hvor det benyttes åpen ild, sveising, oppvarming, lodde- og slipeutstyr, også har godkjent sertifikat eller dokumenter på at de har bestått varmearbeider kurs. Vi mener at sikkerheten på arbeidsplassen bør komme i første rekke på alle norske virksomheter. Spesielt der hvor varmearbeider utføres og hvor de ansatte er utsatt for mange arbeidsuhell. Er du usikker på om arbeidsplassen din har påbudt å ha sertifisert kurs i varmearbeider, bør du sjekke opp dette i dag.

 

Kurs hos kompetansebedriften 
Kompetansebedriften utfører varme arbeider kurs over hele landet, og kan holde Varme arbeider kurs på Norsk, Engelsk, Polsk eller via tolk.

I våre kurssentre i Oslo, Vestfold og Telemark (Sandefjord), Moss, Trondheim og Bergen holder vi interessante og lærerike varmearbeider kurs presentert på en pedagogisk og lett forståelig måte.

Kompetansebedriften setter kunden i fokus og tilpasser selvfølgelig opplæringen etter ønsket behov. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker du mer informasjon om dette kurset.

Du kan lese mer om vårt varme arbeider kurs her

Hvordan kan jeg betale for kurset?

Etter at du har meldt deg på kurset velger du betalingsløsning.
Da kommer det et nytt sikkert vindu opp hvor du kan velge å betale med følgende:

Vipps:
Du kan betale kurset med Vipps, enkelt og greit.

Faktura:
Velger du faktura som betalingsmåte sender vi deg en faktura på e-post etter påmelding.

Kort, kreditt eller debetkort:
Du kan betale kurset med alle kreditt- og debetkort.

FAQ

Sertfikatet for varme arbeider er gyldig i 5 år og man må ta et nytt kurs for å bli sertifisert på nytt.

Nei resertifiseringsordningen ble opphørt i 2015. Du må nå ta et nytt kurs hvert 5 år.

Ja den er obligatorisk. Den dekker trykt arbeidshefte, digital lærebok, digitalt arbeidshefte og digitalt bevis fra Norsk brannvernforening. Du får også låne trykt lærebok under kurset.

Ja forsikringsbransjen krever at alle som bruker utstyr med åpen flamme eller som bruker utstyr som generer nok varme til å starte en brann har gyldig varme arbeider sertifikat.

I sertifiseringspakken er det inkludert digitalt bevis gjennom en app fra Norsk brannvernforening. Appen heter Bvis. Du får en invitasjon til appen fra Norsk brannvernforening når de er ferdige med å behandle dokumentasjonen fra Varme arbeider instruktøren. Den kan også lastes ned i Apple app store eller Google play.

Da bestiller du dette her Netigate . Pris er 401kr for sertifiakt i plastform, 188kr for sertifikat i app, og 589kr for begge deler. Faktura sendes på e-post. Ved papirfaktura påløper det et ekspedisjonsgebyr på kr. 49,-. Ved bestilling av flere sertifikater kan du sende bestilling til sertifikater@brannvernforeningen.no. Dette faktureres fra Norsk brannvernforening. 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten. Du samtykker ved å bruke nettstedet videre.