KompetanseBedriften logo

Nettkurs/ Online kurs

Nettkurs/ Online kurs

Kompetansebedriften AS tilbyr alle sine klasseromskurs som online Nettkurs. Enten som nettundervisning eller som e-læring med eller uten praksis.

Vi har profesjonelle instruktører, godt utstyr og smarte løsninger som sikrer at opplæringen blir god og riktig.

 

Vi tilbyr følgende digitale løsninger innen kurs og opplæring

Nettundervisning

Kompetansebedriften AS tilbyr Nettundervisning i kombinasjon med praksis på nesten alle våre kurs. Er du klar for å ta et intensivt Nettundervisningskurs som både er enkelt og effektivt?

Nettundervisning er den enkleste måten vi mennesker kan holde oss oppdatert på, samt det fleksibelt og en effektiv måte å lære seg mer på. Vi i Kompetansebedriften tilbyr et kombinert nettundervisningskurs i teori og praksis som vil ta for seg blant annet” bruk av arbeidsutstyr” og andre relevante teoretiske og praktiske oppgaver. Ved å ta teorikurset på nett sparer kunden verdifull arbeidstid på reise og opphold.

Nettundervisning er videokonferanse som går live på oppsatte datoer og tider. Det blir nesten som å være i klasserommet da det er full toveis kommunikasjon mellom deltakere og instruktør. Så her kan man ha full dialog og spørre spørsmål. Eventuelle eksamener gjøres elektronisk.

Det kunden trenger for å bli med på en nettundervisning er pc med lyd, webkamera og selfølgelig en god internett linje.

Deltakere skal delta aktivt i kurset ved å svare på spørsmål i plenum eller via chat.

Kundene utfører først den teoretiske delen på nett på oppsatte tidspunkt. Under nettkurset avtales den praktiske delen. Den praktiske delen blir avholdt hos Kompetansebedriften As, men skulle det være behov for å utføre den hos kunden på prosjekt eller byggeplass, kan dette la seg gjøre ved en forespørsel.

Ta kontakt med oss for en uforpliktet prat om nettundervisning!

E-læring

Kompetansebedriften tilbyr interessante og lærerike E-læring nettkurs for deg som er ute etter å lære fra et høyt faglig nivå. For at du skal få best mulig utbytte av vårt E-læring nettkurs, har vi fått våre dyktige konsulenter og instruktører med lang erfaring til å lage kursene. For at alle skal kunne delta på nettkurset blir dette gjennomført digitalt, og dermed tilgjengelig for alle.

E-læring gjøres elektronisk i en e-læringsplattform. Man logger inn med brukernavn og passord og får tilgang til kjøpt lisens. E-læring kan gjennomføres på tlf, pc og nettbrett.

E-læring er den enkleste  måten vi mennesker kan holde oss oppdatert på, samt at det er fleksibelt, rimelig og effektivt. Som ved nettundervisning sparer kunder verdifull arbeidstid på reise og opphold. Enda en fordel med e-læring er at en slipper å binde seg opp til et gitt tidspunkt og man kan starte og stoppe kurset når en selv vil for så å fortsette der en slapp.

Er du klar for å ta et intensivt E-læringskurs som både er enkelt og effektivt?

Ta kontakt med oss for en uforpliktet prat om E-læring nettkurs!

Felles for nettundervisning og e-læring

Alle våre online nettkurs kan selfølgelig kombineres med praksis.

Praksisen kan gjøres hos oss eller i bedrift som fadderløsning under kyndig veilleding av en fadder.

Fadder må ha bevis i det som det skal gis praksis opplæring i og minimum 3 års erfaring.

Man må tegne en fadderavtale mellom opplæringsvirksomhet, bedrift og fadder.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten. Du samtykker ved å bruke nettstedet videre.