E-læring Personløfter A-B-C teori med eller uten praksisdel A-B

Vi tilbyr egen utviklet Personløfter A-B-C som E-læringskurs med eller uten praksisdel.

E-læring kurs

Vi tilbyr også dette kurset som:

Etter fullført og bestått E-læring teori A-B-C kan man avtales praksis del av kurset gjøres med oss eller ta praksis i bedrift. Praksis med oss avtales fortløpende etter fullført teori kurs. Man får et komplett personløfter kurs A-B som tilfredstiller alle lover og forskriftskrav.

Kompetansebedriften tilbyr E-læring liftkurs og personløfterkurs for alle som har behov for økt kompetanse innenfor fagområdet personløfter og lift. Våre instruktører på personløfterkurs består av bransjefolk med erfaring fra store prosjekter. Vi har utformet vårt E-læring personløfterkurs etter dine behov og arbeidsoppgaver slik at det skal være relevantfor din virksomhet. Formålet med E-læring liftkurs og personløfterkurs er å ta for oss dine reelle oppgaver og utfordringer i arbeidslivet slik at du kan håndtere ekte situasjoner på en profesjonell og kontrollert måte.

Ta E-læringkurset når og hvor du ønsker, så avtaler vi praksis hos oss eller du tar praksis i bedrift og dokumenters og sendes til oss

Hva ønsker vi å oppnå med vårt E-læring liftkurs og personløfterkurs?
Hensikten med personløfterkurset er å gi personer som arbeider i høyden med lift og personløfter kunnskaper om sikker bruk, vedlikehold og daglig kontroll. En skal kunne bruke utstyret slik at uhell og ulykker unngås. Personløfterkurs vil skape en bevisst holdning til de farene som kan oppstå og bidra med å legge forholdene til rette for en trygg arbeidsplass. Man kan på mange måter si at vi skaper ekte arbeidsfolk med sunn fornuft og med en respekt overfor maskinene som tas i bruk, like mye som kollegaers sikkerhet på arbeidsplassen.

Hvem passer vårt E-læring personløfter og liftkurs for?
Liftkurset egner seg for alle bransjer hvor lift og personløfter er vanlige arbeidsredskaper. Meld deg på et personløfterkurs i dag!

Vi har derfor et stort nettverk med tolker og kan arrangere liftkurs og personløfterkurs på flere språk enn bare norsk, engelsk og polsk. Vårt læremateriell består stortsett på norsk, engelsk og polsk.

Årlig har vi omkring 2000 kursdeltakere, deriblant de fleste på liftkurs og personløfterkurs. Og vi ser helt klart at dette personløfterkurset har vært populært i en årrekke. De kursdeltakerne som går ut i relevant arbeid gir oss svært gode tilbakemeldinger. Vi er stolte av å kunne bistå sikkerheten til norsk industri de kommende årene med personløfterkurs av høy nivå og kvalitet.

Kompetansebedriften sørger for at alle våre liftkurs og personløfterkurs er oppdatert på nye lover og forskrifter kontinuerlig! Kompetansebedriften er en sertifisert opplæringsbedrift. Kompetansebedriften AS har erfaring og kompetanse innenfor sikkerhet i norsk industri og derfor tilbyr vi også forskjellige sikkerhetskurs i alt fra liftkurs til fallsikringskurs. Her vil kunnskap presenteres av erfarne bransjefolk på en måte som er både forståelig og pedagogisk. Dette er kunnskap som senere kan forhindre ulykker og til og med redde liv.

 Kontakt oss nå dersom du ønsker mer informasjon vedrørende våre personløterkurs og liftkurs. Vi har lang erfaring og setter stor pris på å dele vår fagkunnskap med deg som er interessert.

Vi forstår det kan være vanskelig å vite om dette personløfterkurs og liftkurset passer for dine arbeidsoppgaver, derfor bør du ta kontakt med oss for å komme i kontakt med en av våre rådgivere. Vi er anerkjent for å tilpasse våre personløfterkurs ut fra dine behov i arbeidslivet.

Innhold E-læring personløfterkurs og liftkurs:

  • Lover og forskrifter
  • HMS – helse, miljø og sikkerhet
  • Uønskede hendelser
  • Sakkyndig og daglig kontroll
  • Merking og løftetabeller
  • Typer og bruksområder
  • Konstruksjon og virkemåte
  • Praktisk gjennomgang hos oss eller i bedrift
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten. Du samtykker ved å bruke nettstedet videre.